ASUS N73SV Windows 7 Sistem Sorunu

yokedici09
10-12-2012, 22:28   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaslar Asus N73SV Leptobum var Sistem görüntüsü ve Sistem onarim diski olustutmamistim.Kardesim Windows 7 ninüstüne Windows 7 Ultimate yüklemis.Sizlerden yardimini bekledigim konu bu Ultimate yi silmek istiyorum ama ne yaptiysam silinmedi.Bilgisayara tikladigim da C,D,E,F,R(Recovery)duruyor.

YAPTIKLARIM

1.Bilgisayari adaptöre bagli iken yeniden baslattim.(yani pil ile calismiyordu)Acilista sürekli F9 tusuna bastim.Asus önyükleme sihirbazi´na yönlendirdi.Windows kurulumu (EMS Enabled) veya Windows Setup (EMS Enabled) seceneginin cikmasi gerekiyor iken bende Windows 7 yaziyor ve kurtarma bölümü devreye girmiyor.(Windows 7 yazisina basinca bilgisayar normal aciliyor)

2.Sistem onarim diski olusturmak istedim ama bana hata veriyor.(Parametre hatasi :0x80070057)

Format atmak istemiyorum format atar isem Recovery tamamen silinirmis ben bu recovery yi nasil devreye soka bilirim.

black_flood
10-12-2012, 23:20   |  #2  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

format atsanda sıkıntı olmaz format öncesi sitesindeki sürücüleri indirip bir flash disk yada cd' ye çek kurulum sonrası sıfırdan kurarsın.

yokedici09
10-12-2012, 23:28   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Tmm kardes de ben format atmadan ultimate yi kaldirmak istiyorum.

RashRh
11-12-2012, 10:28   |  #4  
RashRh avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
30 mesaj

Format atsan dahi asus support'dan bütün driver'lar ve recovery'i indirebilirsin, bilgisayarın eski haline geri gelir. Kurulmuş bir sistemi kaldırırsan pek sağlıklı olcağını sanmıyorum. Ama illakide sen, ben windowsu kaldırıp eski halinde kullanıcam diyorsan; http://support.microsoft.com/kb/971762/tr buradan bakarak yapabilirsin.