merhaba. ben bir notebook almaya karar verdim ama marka konusunda seçimimi hala yapmadım. bazı arkadaşların tavsiyeleri oldu ama pek inanamıyorum. çünkü bu ortamda belkide belirli markaları satan kişilerin olabileceğini yada tavsiye edilen firmaların çalışanları olabileceğini düşünüyorum. asus m6wr ve hp 7010 arasında bir seçim yapacağım. toshıba nın teknik servislerinin çok problemli olduğunu duydum ayrıca sony nin daha önce bayii nde çalıştığım için parça fiyatlarının çok yüksek olduğunu zannediyorum. ve marka sony olduğu için fiyatta 3/2 oranında fark var. hem de hemen hemen aynı özelliklerde cihazlar olmasına rağmen. şikayetvar.com sitesinde de gördüğüm kadarıyla asus hakkında hiç şikayet yok. şu da düşündürücü bir şey belki de bu markalar fazla satmadığı için arıza sayısı düşükte olabilir. hp 1000 tane satıp 5 tanesi arıza veriyorsa ve bunlarda şikayet var sitesinde yayınlanıyorsa bu kadar çok şikayetin olmasıda normal gibi geliyor bana. bu nedenle daha önce bu notebookları kullanmış olan kişilerin cevaplamaları temennisiyle teşekkürler...
asus notebook hakkında
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bak kardeş ben de şuan itibarı ile COPMAQ armada serisi notebook var kullanıyorum pek memnun değilim açıkçası. Bundan önce HP nin celeron serisi bi notebook unuda 1 hafta kullandım çok ağır onuda belirteyim. Bir arkadaşımın TOSHIBA marka notebook unu inceledim felaket hoşuma gitti. Ben olsam Toshıba alırdım sorunların çok olmasının ilk sebebi bilinçsiz kullanıcı bir kere bu kısma dikkat et. İkincisi inanılmaz çok satıyor arıza da buna oranla artıyor tabiki bunada aldanma. Birde benim baktığım model çok hafifti nasıl bir configürasyona sahipti tam hatırlamıyorum yalan söylemiyeyim.
Bu işler aceleye gelmez sonuçta dünyanın parasını yatırıyorsun bence biraz daha araştır ve görüşlerini incele arkadaşların ona göre hareket edersin....
Evet bizzat TOSHIBA kullanan bir arkadaşımız var selim e her türlü sorularını sorabilirsin sana yardımcı olur.
Ayıp ettin ardas.Biz sana burada zamanımızı ayırdık sorunu cevapladık sen bizi gittin sony'nin adamı yaptın.
Ben sana sadece yol göstermeye çalışıyordum.Gidip Sony'den 1 tane laptop alsan Sony senin sayende zengin olmaz.
Ben Toshibanın sitesindede yazışıyorum ark.larla.Heryerde yazışıyorum.Bunun Kişileri firmanın adamı yapacağını pek sanmam.
O zaman sana Toshiba'yı tavsiye edenlerde Toshibanın adamı gibi bişey oluyor..

şikayet.com da görmemiş olabilirsin ama yabanci sitelerde bir araştırsan asus hakkında şikayetler olduğunu görceksin..bunlardan bazıları: pili çıkartıp adaptörle çalışmak istediinde çalışmaması..gereksiz yere ısınıp fazla ses çıkartması. En çok bu saydıklarım şikayet konusu olarak geçiyor.
Artı bu asus m6wr de 256 ddr varmış...az diil mi?
hp 7010 desen..kesinlikle parana yazık..HP hakkında hiç bi zaman iyi şeyler duymadım zaten..bi tek printer ve scannerleri iyi okadar yani.
sana tavsiyem sony..ama onu istemediğine göre kalıyo bi tek seçenek o da Toshiba..
dell alabılırsın www.pcdepo.com da fıyatları bayagı uygun