Arkadaşlar, İyi Günler.. Elimde 775 pinli Asus P5GV-MX Anakart Mevcut.. 6-7 Senedir Sorunsuz Kullanırken, Kışın Donma Yapmaya Başlamış Bilgisayar( Ben Üniversitedeyim Desktop Evde Duruyor) Gelip Baktıgımda Ram'in Yetersiz Oldugunu Gördüm 1 Gb Ram Vardı Üstünde Normal Sistemde 800 MB Kullanılıyordu, 1 Gb Ram Daha Alıp Takviye Ettim Temiz Bir Format Attım donmalar kesildi.. Birkaç gün önce ise valide kullanırken kilitlenmiş bilgisayar baya uğraştırdı beni açılmadı, açıldıktan sonra ise donmalar artarak devam etti, format attım ama kullanamadan donmalar başladı bu sefer.. İşlemci sıcaklığı 85 derece idi fan'ı arızalanmış değişime verdim yenisi geldi şu an 40 50 derece arasında ama sorunum bununla alakalı değil.. Son 2 gündür her açılışta takılı aygıtları check ederken gelen post ekranında şu uyarı veriyor;
"Auto-detecting USB Mass storage Devices...
00 USB mass storage devices found and configured"
Ne Yaptıysam Olmadı.. Usb'leri disable ettim, ramleri tek tek denedim ekran kartını ses kartını çıkardım onboard çalıştırdım işlemciyi çıkarıp bilgisayarın içini tamamen temizledim yeniden topladım kasayı 2 gündür resmen 3-4 kere.. Hatta uzay montajı yapıp öyle bile çalıştırdım ama yine aynı.. Takılı hiçbir usb aygıtı yok, ama her açılışta bu hatayı veriyor ve 1-5 dakika arasında bir sürede bilgisayar kilitleniyor.. Çıkamadım işin içinden, var mı bilen duyan bir yardım lütfen?
Teşekkürler, hayırlı ramazanlar..
Asus P5GV-MX Post Mesaj Sorunu?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj