Arkadaşlar ben asus k55jv i7 bir leptop aldım 2 ay önce kadar.. şuan hdd sorun var bilgisayar hiç açılmıyor.. aldığım yerle görüştüm asus servisine gönder(ist) onlar yenisini takar gönderir dediler.. formlardan okudum kimisi asus leptobumu daha kötü şekilde teslim etti diyor kimisi yaptı 1 hafta içinde gönderdi diyor. kimiside yurtdışından parça bekleniyor deyip 1 ay bekletti diyor.. ne yapmam lazım böyle olaylarda tecrübesi olan varsa paylaşabilirlermi teşekkür ederim...
asus servisi...
yok o aldığım yerde garantiye göndercek.. ben sadece geldi-gitti derdinden kurtulmak için ona göndertmek istiyorum. o göndercek artık yarın vercem aldığım kişiye.
geldi gitti diye bir olay yok ve asusun Alemdağ servisine yollarsan gayet iyiler itina ile işi halledip ilgileniyorlar. asus türkiyeyi arayıp durumu bildir sana gerekli prosedürleri anlatıp yardımcı oluyorlar. çok anormal bir durum olmadıkça direk sen yollarsan 4 güne geliyor normalde bayi aracılığı kullanırsan ne olduğuna bakılmaksızın arızanın türüne 30 gün beklersin. k53 serisi vardı açılmıyor diye yolladım 2 günde elimde oldu geri sistem. sadece gönderirken kargo ambalajını itinalı bir şekilde dışarıdan hasar görmeyecek şekilde yap yoksa aynen forumlarda okuduğun gibi pert gelir geri cihazın suç asusun değil kargo esnasında başından geçen hikayesi cihazın.
hocam ben aldığım yere göndertmek istiyorum siz kendiniz gönderin diyorsunuz değilmi ? ?