Selam Arkdaşlar Bende Asus P5KPL-AM SE anakartı Driver Cd'si var Cd yi takıp Kurdum Fakat 1 adet Driver Yüklenmemiş Araştırdım Ama bulamadım Yardım Ederseniz Sevinirim.
Asus Ses Kartı Driver Bulamadım Yardım
kardeş bendede aynısı oluyor benimde konuya mesaj gelmedi banada yardım edin xp kullanıyorum n61vg notebookum var
Bütün Ses Dosyalarını Bilgisayar Çalıştırıyor Ama Yinede Driver yok diyor YARDIM LÜTFEN
http://support.asus.com/download ... 0SE&SLanguage=en-us
buraya git ve işletim sistemi seçimini yaptıktan sonra en güncelini indir (xp için 5 tane vardı en üstteki)
Hala donanımı olupta xp kullananlar sürünsün
Hangi mantıkla hala n61 serisi bir makina alıp xp yüklüyorsunuz hasat mısınız nesiniz anlamadım ki???
Dostum Peki Xp yüklemeyipte ne yapacağız ki :) Windows 7 Uygulamalarda Bazen Problem Çıkartıyor Ben Bİldiğim Yoldan Şaşmam
Bu Arada Driver İçin Teşekkürler Şuan İndiriyor
Dostum Peki Xp yüklemeyipte ne yapacağız ki :) Windows 7 Uygulamalarda Bazen Problem Çıkartıyor Ben Bİldiğim Yoldan Şaşsana demedim zatensen makina toplamışsın anakartından anladığım kadarı ile giriş-orta seviye bir makinan ver ve istediğin işletim sistemini kurarsın.Belki lisanslı xp n var windows 7 ye para vermek yada lisanssız kullanmak istemiyorsun (Yanlız uygulamalarda problem çıkaran win7 değil xp olacak yakında çünkü yeni çıkan yazılımların çoğu xp desteğini kaldıracak.Bknz.Just cause)ama diğer arkadaşın notebook u windows 7 yi geniş geniş çalıştıracak makina olmasının yanında sana bu notebook un üzerinde hazır kurulu lisanslı win.7 vermişler sen git onu kaldır sonra korsan xp kur ne diyim adresini bilsem bi at gözlüğüde ben hediye diye yollıcam yedek bulunsun arkadaşta
:) hmm kusura bakma ben yanlış anladım.
Cd mi ne yazıkki kaybettim :(
Belki lisanslı xp n
http://support.asus.com/download ... 0SE&SLanguage=en-ussen daha söyle.sen windows 7 yi tükleyince nası oyun oynucan?ben hem oyun oynarım hem de işime bakarım.bazı programlar açılmıyo.ben bilgisayarı aldığımda biraz win7 ile uğraştım.vistaylada dediklerimi yapamam.sonrada xpyi yüklettirdim.sen bana bir işletim sistemim ile yorum yazmak zorunda değilsin.istediğimide kullanırım . sana karışmamış o tarafıburaya git ve işletim sistemi seçimini yaptıktan sonra en güncelini indir (xp için 5 tane vardı en üstteki)
Sende o makinayı alıp xp yüklediysen bakacaksın başının çaresine
Hala donanımı olupta xp kullananlar sürünsün
Hangi mantıkla hala n61 serisi bir makina alıp xp yüklüyorsunuz hasat mısınız nesiniz anlamadım ki???