Asus Toshiba Dell hangisii???
Lenovo IdeaPad Y560 Intel ® Core™ i7 - 2630QM 2GHZ 4GB 750GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-070715 1550 TL
http://www.hepsiburada.com/Liste ... 60918&categoryId=98
Şuan stoklarda bitmiş; gelince bunu alman en iyi seçim olacaktır. Havale ile alırsan 1500 e düşer.
lenovalrda biraz ısınma sorunu olduğunu biliyorum. o yüzden lenovayı elemiştim. i7 olması sebebiylede bu makinede dahada fazla ısınma sorunu olacaktır sanırım
Alabılırsen toshıba bın basar..sadce bıze sundugun secenkler arsındakı toshıbanın ram ını begenmedım paran varsa 4 gb lık al..maksat ılerıyi de dusunmek... :)
toshibanın ram ı düşük ve dell e göre ekran kartı birazcık daha düşük. ayrıca 2410m diye geçiyor işlemcisi. 2430m ile farkı ne?
Aralarında çok afaki farklar yok. Ama ben olsaydın tercihimi Asus tan yana kullanırdım.evet işte sıkıntıda orda, biri net olarak seçilebilecek durumda değil. fiyatları yakın özellikleri yakın, birinin ekran kartı birazcık daha yüksek birinin ram i birinin markası birazcık daha ağır basıyor. o yüzden bu kadar kararsız kaldım zaten.
Isınma sorunu yaşamak istemiyorsan Asus u al derim. Asus un kol dayama yeri alüminyum oldugundan ısınmayı dahada aza indiriyor...