asus webcam 1.3M webcam sorunu

HPQ-User
19-05-2008, 22:03   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

kg sormuş:
laptobuma entegreli webcamım calışmıyor. bütün driverleri yuklu olmasına ragmen çalışmıyor ne yapabılırım? msnde Kameranız şu anda kullanımda olduğundan veya takılı olmadığından konuşmanız başlatılamıyor. Kameranızın kullanılabilir durumda olmasını sağlayın ve yeniden deneyin. entegre kamera oldugu ve kullanımda olmadıgı halde neden böyle bir sorun oluyor yardımlarınızı bekliyorum

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
laptobuma entegreli webcamım calışmıyor. bütün driverleri yuklu olmasına ragmen çalışmıyor ne yapabılırım? msnde Kameranız şu anda kullanımda olduğundan veya takılı olmadığından konuşmanız başlatılamıyor. Kameranızın kullanılabilir durumda olmasını sağlayın ve yeniden deneyin. entegre kamera oldugu ve kullanımda olmadıgı halde neden böyle bir sorun oluyor yardımlarınızı bekliyorum

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 1.1.4322)

linda
19-05-2008, 23:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
387 mesaj

denetim masası sistem aygıt yöneticisinden yüklü (driverları) vebcam olup olmadığını kontrol ediniz. web caı kullanan başka bir sayfa açık olmamasına dikkat ediniz.