Merhaba;
Asus M51Vr laptopuma Windows 7 yükledim. Tüm aksamı yükledim ama parmak izi okuyucum çalışmıyor. Asus un sitesinden programını yükledim ama yine de çözülmedi. Yanlış mı program mı yükledim acaba. Yardımcı olursanız sevinirim
asus windows 7 sürücü problemi
windows 7 için olanı indirdin dimi ama 32 bit mi 64 mu?
urasma bende m51va a var win 7 betalardan berıdır yapamadım parmak ızı yuz tanıma falan yemıyo bı kısayolları calıstıra bılmıstıOlur mu öyle şey canım
Yanlış harırlamıyorsam ADSM çalıştırıyordu parmak izini asusun sitesinde 32 bit içinde 64 bit içinde var
Olmasa bile parmak izi sensörünün üreticisine bakıp sitesinden yükleyebilirsiniz
ha ben sıtedekılerden bahsedıorum vista 32 64Tamam sende windows 7 için olanı indireceksin zaten resimdeki gibi bulabilirsinuyanık olun biraz m51 için windows 7 sürücüsü çıkmadıysa aynı donanımı kullanan başka modeller için çıkmıştır onları kullanacaksın :)
Son Düzenleme: noleafclover ~ 13 Ağustos 2010 12:36
arkadaşım dediğinizi yaptım ama bu sanırım dosyayı normal şifreliyor. ben parmak izini kullanmak istiyorum bilgisayarı açarken vb. bu sanırım o program değl.
arkadaşım dediğinizi yaptım ama bu sanırım dosyayı normal şifreliyor. ben parmak izini kullanmak istiyorum bilgisayarı açarken vb. bu sanırım o program değl.Bende uzun zamandır parmak izli model kullanmadım unutmuşumResimdeki yolu izle ama biraz değiştirerek: Notebook/Drivers/Fingerprint driver and utility
orada windows 7 için olanı var
onu yükledim zaten ama bişey değişmedi. hala çalışmıyor arkadaşım ya.
normalde, masa üstü ekranında parmak izi okuyucuya dokununca otomatikman bu program açılıp kayıtlarını yapardı. şimdi hiçbirşey yapmıyor ve bu programla ilgili başlatma sekmesi ya da program kısayolu da yok. yüklmeme rağmen aygıt yönetcide hala yüklenmemiş gösteriyor ve güncelleme de yapmıyor.