Dostlarım benim Powercolor X1550 D2L ekran kartım özellikler için aşağıdaki linke basabilirsiniz...
http://www.directron.com/x1550512mbddr2.html
Arkadaşlar bu ekran kartı zannedersem benim psu um yüzünden ateş gibi çalışıyor.Bu kartın galiba ısı ölçeri olmadığı için kasayı açıp elle ölçüyorum veparmağın 3-4Sn den sonra yanmaya başlıyor.Bu normal midir??Benim parmağımla yaptığım ölçüm gerçek değerlere yakınmıdır??Yoksa bana mı öyle geliyor??
2.Soru
Arkadaşlar evime lost planet extreme condition oyununu ile geldim.Mütiş bir heyecan içindeydim.Youtubeden izlediğim videolar beni çok heyecanlandırmıştı.Eve geldim.Oyunu kurdum.Menü kısmı gayet seri ve arkada gezen kamerada bayaa seri gidiyordu.Bende hemen ekran özelliklerini düşürmek için
pc settings e girdim.Herşey low da aa kapalı vysc kapalı hale getirdim ve heyecanla easy modu açtım.Bir ne göreyim kafamdan aşşağı kaynar sular döküldü.Aklıma bu kasaya 750YTL verdiğim güne 1-2sn içerisinde lanet etmeye başladım.Sebebi ise oyunun 10-15 FPS arasında gezmesiydi.Ve görüntülerin berbat derecede olmasıydı.Bu hali görür görmez hemen bu konuyu açtım.Arkadaşlar benim kasamda mı birşeyler var yoksa benim bu X1550 ekran kartım mı çok zayıf??Yoksa bu aşırı ısı fps kaybına mı neden oluyor???
Sorularıma cevap ve yorumda bulunan herkeze teşşekürlerimi sunarım...(elleriniz,klavyeniz,kasanız,monitörünüz dert görmesin)