Bu işlemciyi kullananlar cevaplarsa sevinirim , İşlemcinin performansı nasıl acaba ?
Çok fazla işlemciye yük bindirecek işlemler yapmam genelde ama yinede serinin en alt işlemcilerinden birisi olduğundan dolayı çekiniyorum
Bu işlemciyi kullananlar cevaplarsa sevinirim , İşlemcinin performansı nasıl acaba ?
Çok fazla işlemciye yük bindirecek işlemler yapmam genelde ama yinede serinin en alt işlemcilerinden birisi olduğundan dolayı çekiniyorum
Şuanda yaşadığımız zaman için iyi bir işlemci.Benim tavsiyem 30-40 tl daha verip ya x3 445 ya da x4 640 alın derim.x4 640 alırsanız gayet iyi performans elde edersiniz.Ben bu TDP olayına takıldım ,Sadece x2 ler 65W TDP değerine sahip , O yüzden kafam karışıyor , Yoksa direk 4 çekirdekli alacam
Ben bu TDP olayına takıldım ,Sadece x2 ler 65W TDP değerine sahip , O yüzden kafam karışıyor , Yoksa direk 4 çekirdekli
merak etme düşündüğün gibi birşey değil o kafanı karıştıran tdp değeri. en yüksek güç tüketimini temsil ediyor o değer ve en yüksek güç tüketimine sahip x6 1100t amd modelleri bile normalde 78 watt güce ihtiyaç duyuyor senin yaptığın işlemler dediğin kadar hafif ise zaten çekirdeklerin 2. sine geçmen bile ikansız.
senin düşündüğün x2 modelinden hem kullandım hemde sattım eğer doğru anakart kullanılır ise gerçekten çok stabil ve hızlı bir ürün.
Var bende o işlemci kullanıyorum şu an o.c ile 3.70de. TIKK
bence bu işlemciye o.c gereksiz çünkü hiçbir yükün altında kaldığını görmedim.
gta 4 yüklerken oyunada giriyorum müzikte dinliyorum internettede geziyorum işlemci max %90'a kadar çıkıyor.
Ama eğer alacaksan x3de alma x4 925 al.
14 şubat 2010'da 120 liraya almıştım :/