slm arkadaşar ben ati msi 1950pro veya varsa xt' yi almayı düşünüyorum. hepsiburada da dahil ürünü hiç bi yerde bulamadı araştırabildiğim kadarıyla..bildiğiniz bi satıış noktası var mı? bu konuda yardımlarınızı bekliorum.
ilk tercihim msı ikinci tercih power color olur heralde...
ve bu kartlar hakkında ne düşünüyorsunuz d10 ekran kartlarının hali ortadayken d10 almaktan vazgeçtim.
Ati 1950pro
oncelikle konuyu pazar günü ogleden sora acmısın ve yarım saatte cevap alamaman normal. ayrıca dx10 kartların durumu oldukca iyi yanlıs bilgilendirilmisin. kartı alabilecegin yer olarakta asagıdaki siteleri bi incele:
bu arada o sectigin kart gercekten cok nadir bulunuyor, oturup uzun uzun arastırma yapmaz kimse, şansa bulursan bi yerde belki. sana onerim forum sitelerinin 2. el kısımlarınada bakman olur.
saol yardımların için ama ben konuyu cumartesi açmıştım.
bi dediğin sitelere bakayım. tekrardan teşekkür etiim.
Nadir kartlardan bir taneside X1950 toxıc ve ben ona göz diktim bizim şirkette var
kalevra21saol yardımların için ama ben konuyu cumartesi açmıştım.yanlıs gormusum
elazigliönemli deil.kalevra21saol yardımların için ama ben konuyu cumartesi açmıştım.yanlıs gormusum
ya bu ekran kartı yüzünden kafayı yiyecem be. ne zor iş, kararsızlık en kötüsü.
Arkadaşım neden eski bir ekran kartını bu kadar arıyorsunki hem daha yavaş daha pahalı ve daha fazla güç tüketiyor..:) ben sana bunu öneririm.... http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2205