Merhaba arkadaşlar.Win 7 kullanıyorum.Oyunları tam ekran oynayamama sorununu düzeltmek için Ati'nin kontrol merkezini yüklemeye çalıştım ama diğer 5 bileşen yükleniyor sadece Control Center'ı yüklemiyor.(Herhangi bir hata almadım yüklenirken) Napabilirim? Şimdiden teşekkürler.
ATI Catalyst Control Center yüklenmiyor.
Sürücüler falan yükleniyor ama kontrol center yüklenmiyor yani ekran kartıyla ilgili ayarlara girebileceğim bi program yok şu an elimde ve malesef win 7'de oyunların tam ekran oynanamaması bu şekilde halledilebiliyor.en azından bugune kadar araştırdım başka yolu yok
bence oyun ayarlarından bi kontrol et bizimde başımıza geldi shift pencereli açıyordu yükledik kaldırdık oyunu yine aynı ama burda atladığımız save klasörüydü çünkü yaptığımız bütün değişiklikler orda kalmıştı oyunu tekrar yüklediğimizde klasör silinmediği için yine eski ayarları görüyordu doğal olarak bizde save klasörünü sildikten sonra düzeldi ben win 7 ile format attıktan sonra bile driver yüklemeden oyunları full ekran oynuyordum sıkıntı sadece kod çözücüler olmadığı için takılıyordu.