ati ekran kartı almak istiyorum fakat aklımda bi soru var ati ekran kartları nvidia için yapılmış oyunları calıstırırmı calıstırmıyor diye bi bilgi aldım bu dogrumu agp alıcam SAPPHIRE HD3850 AGP 512MB GDDR3 ekran kartını dusunuyorum daha farklı onerileriniz varsa bekliyorum directx 10.1 olmasını istiyorum
ATI chipsetli ekran kartları ile ilgili soru?
Çalıştırır hıc kafanı takma boyle seylere için rahat olsun. AGP'ye bence yatırım yapılmaz artık. Eger ımkanın varsa işlemci ve ramıne uygun daha uyksek modellı bır anakart almanı onerırım. Pcı-E slotu olursa ekran kartı seceneklerın daha da cogalır.
agpye yatırım yapmak istemezdim ama anakart degiştirip para harcamak istemiyorum zaten ramlerde ddr o zaman onlarında degişmesi gerekiyor biraz daha gelecegi dusununce işlemcide degişmeli ama suan için pcden memnun ve zaten 1 2 yıl sonra dizüstü almayı dusunuyorum suan ii oyunları oynamak için alıcam ama oynatmaz diye duymustum nvidia için yapılan oyunları size guveniyorum sistemimi merak ediyorsanız
p4 3 ghz lga 775
1.5 gb ddr 400
160gb ide hhd
palit 256 mb geforce fx 5500
anakar gigabyte
bu kartla ilgili goruslerinizi almak istiyorum ve bununla eş değer nvidia kartlar var mı
birde windows xp max kaç gb ram destekliyor anakartım 4gb destekliyor daha yukselticemde
3850 Agp'yi alırsan işlemci darbogazına takılırsın ve ekran kartından tam performans alamazsın.3850 zaten fiyat/performans olarak kötü bir kart.O sistem ömrünü doldurmuş,toptan yenilenmesi gerek.