Arkadaşlar Sistemim : AMD ATHLON X4 620 2.60 Ghz ( Dört Çekirdek ) 2 gb ddr3 Ram,1gb ddr3 ATİ 4850 HD SAPHİRE.Biostar Anakartım war.
İşletim Sistemim Win7 32 bit.
Oyunlardan İstediğim Perofrmansı alamıyorum.İyi Gösteriyor ama Arada Bi Fps Düşüklüğü Yaşıyorum. Catalyst Son sürümünü Yükledim Driverlar Güncel.
Catalyst Ayarlarıyla İlgili Olabilirmi ? yada Direct ? Şimdiden Teşekkürler.
Ati Ekran Kartı ile Oyun Performansı ?
Oyununa da bağlı tabi bu performans.. Ekran kartın pek iyi olmasa da iyi sayılır. 1 gb olmasına güvenmeyin derim her zaman.. İşlemcin de 4 çekirdek olmasına karşın pekçok çift çekirdekli işlemci bundan iyidir.. Reme gelirsek, MHz'ine de bağlı tabi ama idare eder gibi gözüküyor.. 4850'den istediğin performans ne ki hem ? Crysis Warhead'de 1920*1200 çözünürlüğünde Ultra ayarlarda oynamak mı yoksa Red Alert 3'ü Ultra ayarlarda oynamak mı ?
Need For Speed Shift Full ayarlarda Oynatıyor. Oyunları Gayet GüzeL oynatıyor Fakat Nadiren Takılmalar Meydana Geliyor. Cataylst Control Center Ayarları Hakkında Bilgiye İhtiyacım var
Need For Speed Shift Full ayarlarda Oynatıyor. Oyunları Gayet GüzeL oynatıyor Fakat Nadiren Takılmalar Meydana Geliyor. Cataylst Control Center Ayarları Hakkında Bilgiye İhtiyacımNeed For Speed Shift te bazı haritalarda takılma yaşıyosun değil mi? Evetse oyunun 1.02 Patch ını yükle sorun falan kalmaz, ekran kartıyla alakalı değil. Ekran kartının oynatamayacağı oyun yok tabi bazı oyunlarda herşeyi full ken sıkıntı doğurabilir, bunun çözümü için ayarlarla biraz oynaman yeterli..
Sana Bi Sorum daha Olucak :D Catalyst Control Center Ayarları Önemlimi Oyunlarda ? Önemliyse Nasıl Ayarlayabilirim
2 sene sonra gibi rami 4 gb yapip Crossfirex yapıcam 1 tane daha ekran kartı alıp 2gp yapıp sistemi güçlendiricem.Şuan 2 gb her oyunda Yeter gibime geliyor
32 bit işletim sistemi PC'yi frenler.
PC özelliklerin 64 bit için çok ugun.
Windows 7 64 bit kurabilirsen, onu yükle.
https://www.chip.com.tr/konu/her- ... -e-gecis_19000.html
Ayrıca herşey güncel ama DirectX'i de güncelle. 1-2 fps kazanırsın.
http://www.microsoft.com/downloa ... 92A3&displaylang=en
sana tavsiyem fazla kendini kaptırma.en iyi bilgisayarın senin olması şart değil.yabancı üreticilerin amacı zaten oyunlarlar felan donanım satmak ki öyle oluyor gördüğümüz gibi. muhteşem bi bilgisayar al ve yıllarca değiştirme gereksinine cevap veremeyene kadar (benim gibi) . şayet bu teknolojiler bizim olsaydı istediğini yap derdim. istersen al kır banane. ama yabancıları doyurmayalım değilmii.kendimiz acızzzz