az once thgtr'de bır araştırma okudum. 8800GTS'nın 2900XT'den daha iyi oldugu Dx10'lu oyunların denemesiyle ispatlanmış. http://www.thgtr.com/graphic/20071017/index.html inanamadım ama buyuk ihtimalle doğru gibi görünüyor. Gerçi sürücü güncellemeleri herşeyi değiştirebilir.
ATI HD2900 PRO Geliyor
- 1
- 2
asıl bomba olan HD2950 XT nin gelmesi
o gelse de ultra yi gececegini sanmiyorum. zaten 2900XT ozellik bakimindan 8800GTS den iyi gorunuyor ama icraat yok. ATI duzelmeden uygun fiyata oyun oynamak hayal...
ultrayı nasıl geçsinki ultra show amacıyla üretilmiş belki ender insanlarda rastlanabilcek pahalılıkta 1 ürün
ELIMDE 2900 XT EKRAN KARTIM VAR.KARTI INTERNETTEN 2. EL OLARAK ALDIM.SATAN KISI HIC BIR ARA KABLOSU OLMADIĞINI SOYLEDI VE BENDE KABUL EDEREK ALDIM.KARTIN PCI ARA YUZUNDEN CALISAMAYACAĞINI VEPSU DAN CIKAN 6 VEYA 8 PIN GUC KABLOSU GEREKTIĞINI OĞRENDIM.EVEREST MARKA 550 WATT BIR PSU ILE 8 PIN GUC BAĞLANTISI ILE DENEDK.SONUCTA MAKINAYA HIC ELEKTRIK BAĞLANTISI YOKMUŞ GIBI OLDU.FAKAT KARTIN UERINDEKI 8 PIN BAĞLANTI KABLOSUNU CIKARTINCA MAKINA CALISMAYA VE PCI DAKI 2900 XT NIN FANI DONMEYE VE ARKASINDAKI KIRMIZI LED ISIK YANMAYA BASLADI.AMA EKRANA GORUNTU GELMIYOR.NE YAPACAGIMI SASIRMIS DURUMDAYIM LUTFEN KONU HAKKINDA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ
konuyu gormeden once arkadas ozel mesaj gondermis...
anakartin SIS chipset. ya sorun buradadir. yada PSU da.
yazdigina gore 8 pin olmadigindan her iki tarafa da 6 pin baglamislar.
everest yada frisby PSU ile bu ekran kartini calistirmayi denemek yanlis. sorunun cozulse bile guc kaynagini degistirmelisin. kartin calisip calismadigini anlamak icin PSU su ve anakarti daha iyi bir sistemde dene... saglam PSU lar: Tagan, Thermaltake, High Power, OCZ...
Evet egemene katılıyorum bence Everest PSU'ya guvenerek iş yapmak arabayı kör gözle son surat uçuruma sürmek gibi bir sey.. Bence Egemenın PSU önerilerini dinle. Enermax, Xsilence gibi markalarında PSU'ları kalıtelı.
- 1
- 2