arkadaşlar selam ati ekrankartı alacam ama hiç bi bilgim yok ati kulalan varsa bana biraz bilgi verisn ve 2 el ati ler nekadar fiyatlarıı tşk ederim ilginzden
ATİ Mİİİ ??
ati alacagim demissin ve 2. el fiyat sormussun ama ne kadara kadar alacaksin? ve hangisini dusunuyorsun? x1600pro, x1900xtx...?
bem yazmadım ama fiyat performansı yüksek olacak bişi ne olabilir yani 150 ytl lik bişi ne olablir
agp mi PCI ex mi bilmiyorum ama 2. el iyi ekran karti bulmak zor. 150 ytl ve altina 2. el 7600GS, x1600pro bulabilirsiniz...
aslında ben 2 el varda hiç bilgim yok ondan danı şıı yomm agp mi PCI ex bunu bile bilmi yom işte birazz bilgilendirsenızz belkii bişeyler yapa bilirimm :)
sen en iyisi suanda kullandigin sistemin ozelliklerini yaz. ona gore en uygun ekran kartini onerelim. yaklasik olarak 2. el fiyatlarini da yazarim.
Atinin de Nvidianın da güzel kartları var. Kartının agp veya pcı-e olduğunu bilmiyorsan kartı kasadan çıkarıp bilgisayarcıya götürüp sor.Ya da kartın kutusu duruyorsa kutusuna bak, üstünde yazar. Fiyat olayına gelince, şimdi burada kimse sana ikinci el ekran kartı fiyatları konusunda doğru bilgi veremez. Biz de senin gibiyiz.İkinci el parça alıp satan yerler var.Bu işin piyasasını onlar bilir. İkinci el almanı da tavsiye etmem, yanmış mı,tamir görmüş mü ne olduğunu bilemezsin çünkü. Sıfır ekran kartlarının fiyatı da 45$ dan başlar, 1000$ a kadar gider.İş senin cebindeki paraya kalmış artık..En ucuzu bile iş görür..Ama oyun filan oynayacaksan 100$ ın altındaki kartlara bakma bile..(O da en az)