Forumda "hasan_43" isimli arkadaşın açtığı bir konuda; "TnDnmz" isimli arkadaşın yazdığı şöyle bir yoruma rastladım: (aynen kopyalıyorum)
"Peki söylermisiniz.Tamam ndivia tüm oyunları full açıyor.Doğru atiyle hiçbir oyun oynuyamıyorsun.Bende hd 5850 cod 6 800*600 oynuyorum.Lütfen artık bu ndivia ati tartışmasına bir son verin.Birde hd 5970 var bu ekran kartı kötü olsa neden bir kasa fiyatında olsunki.Tamam ndivinında varda neden ndivia daha iyi olsun.
Bide kesin diyorsunuz..."
( Devamı için: [url=ati-mobility-radeon-hd-5730_t169574.html#ixzz0sz9mRVyN]https://www.chip.com.tr/forum/ati-mobility-radeon-hd-5730_t169574.html#ixzz0sz9mRVyN[/url])
"doğru , atiyle hiçbir oyun oynuyamıyorsun. bende hd5850 cod6 800*600 oynuyorum." falan demiş.
Bu nasıl bir saçmalık ya! Biri bana açıklasın şu olayı kafayı yiycem!
Forumda konu açıyorum n61ja (i5 430m , hd5730) nasıldır diye cevaplarda göğe çıkarılıyor hd5730;
forumda geziyorum dengesiz , saçma sapan yorumlarla karşı karşıya kalıyorum. Birileri bol keseden sallıyo galiba , yeter artık.!?
(ve bir çok çoluk çocuğun yaptığı gibi sağdan soldan okuyup inceleyip de bana yardım etmeye çalışmayın;
tecrübeli kişiler fikirlerini belirtsinler lütfen.)
(yöneticiler lütfen beni banlamayın hakaret içerikli sözcükleri kötü bir niyetle yazmıyorum. sadece şu olaya bi açıklık getirmeye çlışıyorum.)