Arkadaşlar öncelik le merhaba diyorum, foruma yni üye oldum. bu ti psorunların çözüldügüün gördüm bu forumda bendehemen üye olp konu açtm. neyse gleleim sorunuma.
Bilgisayarıma yaklask 3 ay once format attım. oyunları deli gibi oynuyordum. yaklask 1hafta oncesine kadarda oynuyordum. fkat ekran akrtının tozlandıgını gordum ve bilgisayarı kapatı phafifçe sildm.(hafifçe) cok az bir temasta blndm. ardından elektrik supurgesiyle uzaktan tozuun aldm. ama kesinlikle parçalarına zarar vermedm eminim.fakat bilgisayarı tekrar actıgımda oyunlarda kasılma gordm. oyunlar oynanmayacak kadar kasıyor. basit oyunlarda kasmıyor fakat bi call of duty modern warfare2 de kasıyor biraz. halbuki ben o oyunu en yukseka yarlarda bitirmiştim. ekran akrtımı silmeden önce.. bu performans düşüklüğü neden olabilir? ekran kartımı takp ckarmam mı gerekiyor? ayrıca sunuda soyliyiyim. bilgisayarı acarken fare gelior sonra ekran akrarıyor rest atınca duselior. buda tozunu aldktan snra basıma glmeye basladı. bunu daha ocnede yasamıstım ama bi çözmünü blmustm. smdi ne yapmalıyım? nolur yardım edin. sistemimi yazıyorum
atı radeon hd 2600 pro ekran kartı 512mb. 2gb ram windows xp .. daha önceden oynadıgım oyunları şimdi oynayamıyorum. 0kasmayla oynadklarm smdi biraz kasıyor yardımlarınızı bkliyorum .. şimdiden teşekkürler..