Öncelikle ilk mesajımı yazmanın gayreti içinde Tüm Chip Online ailesine selamlar.Ufak Bir sorunum var desem yalan olur çünkü son çare olarak buraya geldim buralara glmeden tüm sorunlarımı çözerdim önceden. bu bir tür oyunda aldığım bir sorun;
1 ay önce Pc aldım özellikleri şunLAr ;
Windows Xp Sp3 + Lite Windows ( Modifiyeli işletim sistemi )
İntel Core 2 Quad Q8200 2.33 Ghz
4Gb ram (fakat xp den dolayı 3 gb gösteriyor)
Ati Radeon HD 4650 : Memory Size 1024 : Memory Type DDR2 : Core Clock in Mhz 600 : Memory Clock İn Mhz 400 :
Ana KArt :Gigabyte GA-G31M-ES2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Ati Catalyst 9.6 yükledim ve Temprature 53 54 derece civarında , ve Dİkey eş zmanlama kapalı durumda ayrıca butun degelerı performance yaptım kalıteye dogru ckmedım ayalarını High Performence durumunda olmasına rağmen COunter-Strike oytnarken böyle tarif edılemez bı durm soz konusu. Fps 100 loss ve choke degerlerı 0 fakat oyunda bir ağırlık war gibi yağ gibi kayıyor gibi hissediyorum oyun oynarken kontrol zorlugu cekıyorum ınternet hızı dersenız oda 4096 fakat bu sorunu botlarla oynarkende alıyorum yanı sorun ınternetten olmadıgı burdan anlaslyr donanmsal bır sorun war.Bunların yanı sıra COD 5 , Assasin Creed , Crysis , Pes 09 gibi oyunları en yuksek prfrmansnalrda oynarken Counter-Strikede bu sorunu almam biraz saçma gelıyor bana. Kafayı yemek uzereyım .
ArkadaşLAr YardımCı olan HErkeSe Şimdiden TeşekkürLer.Bu Sorunu Bir çok kişi yaşıyor onlarada çözüm olur inŞallah.