Arkadaşlar 300 TL'ye kadar olabilir.Şayet varsa böyle bir kart.nVidia olmak şartıyla 4850 seviyesinde bir kart arıyorum ?4850'nin performansına yakın belkide yükseği...?
ATI Radeon HD 4850'ye yakın Bir nVidia Kart ?
Aslında 300tl civarı yok. Çünkü 300tl civarı 4850de yok ama yinede 4850ye rakip bir nvida kart istersen 9800GTX+ AMP buda 400 liraya yakın bir fayat.
http://www.exa.com.tr/zotac/ekra ... 800gt-334-5901.html
9600gt amp! de iyidir ama sen gel 9800gt amp! al 4850'den pekde aşağı kalmaz merak etme.
yaa bırak şimdi çekirdeği mekirdeği 9800 gt amp! al diyorum:)))
AdampasasiTamam abi büyüksün :)estağfirullah!9800gt amp! o kadar:.)))
4850 yi niye istemiyosun ki arkadaşım ATİ fobin mi var :D
furkant4850 yi niye istemiyosun ki arkadaşım ATİ fobin mi var :harbıden neden ıstemıyorsun ?
4850 sonic evet güzel..
Nvidia yı bilmiyorum ama saphirenin 4850 kullandım ve tocix soğutuculu 4870 kullanıyorum ısınma sorunları yoktu hep oc yaparak çalıştırdım ama yapmasam bile aşırı ses çıkarıyolar. Zotac 9800 gt amp yada zotac 260 GTX oyunlarda falan yüksek fan sesi çıkarıyor mu ?? Hep bunu merak ettim de =)
4870'ten daha az ses çıkartıyor.
Sistemim intel olduğu için nvidia tercih ediyorum.AMD sistem alsaydım atı alırdım.Çünkü AMD'nin esas gücü işlemci değil, platform; bunun ayırdına varabilmek lazım. İşlemciniz, grafik kartınız ve yonga setiniz AMD olduğu zaman esas gücü ortaya çıkıyor. tek başına eğer işlemcilere bakacak olursak,AMD Intel'in gerisinde.
Bende intel kurduğum için nvdia tercih ediyorum.ATI'nın sürücü hataları ısınma sorunlarıyla uğraşamam.(Elbetteki nvidia'da vardır hemen atlamayın)ama benim tercihim nvidia'dan yana.Zevk meselesi.....
AdampasasiSistemim intel olduğu için nvidia tercih ediyorum.AMD sistem alsaydım atı alırdım.Çünkü AMD'nin esas gücü işlemci değil, platform; bunun ayırdına varabilmek lazım. İşlemciniz, grafik kartınız ve yonga setiniz AMD olduğu zaman esas gücü ortaya çıkıyor. tek başına eğer işlemcilere bakacak olursak,AMD Intel'in gerisinde.Madem nvida alacaktın ne diye uğraştırdın bizi yaww
Bende intel kurduğum için nvdia tercih ediyorum.ATI'nın sürücü hataları ısınma sorunlarıyla uğraşamam.(Elbetteki nvidia'da vardır hemen atlamayın)ama benim tercihim nvidia'dan yana.Zevk meselesi.....
KaptanosMadem nvida alacaktın ne diye uğraştırdın bizi yawwnvidia'nın hangi modelini almalıyım konusunda
Çakalca bir yaklaşım :)) Direk sormak yerine ati nvidia savaşı başlatıp daha çok bilgi alamaya mı çalıştın :)
ibrahim78929600 sonic9600
4830 dan bile kötü bir kart ...