Arkadaşlar bu ekran kartı hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum
ATİ RADEON HD2600XT SONİC
Bence gayet güzel bi kart...Palit in var bu çipsetli ürünü fiyatıda uygun performansıda iyi...
Fiyat/Performans ürünü.Güzel bir kart.
peki ii oyun oynanabilirmi bu kartla(drx9ve10 oyunları)
abcdefghpeki ii oyun oynanabilirmi bu kartla(drx9ve10 oyunları)DX10'da yapılan testlerde bütün dx10 orta seviye kartlar dökülüyor.DX9'da ise çok iyi çalışıyo diyolar.Bana kalırsa Fiyat/Performansta iyi.
abcdefghpeki ii oyun oynanabilirmi bu kartla(drx9ve10 oyunları)Oynarsın.DX10 da oyunların özelliklerini belki sonuna kadar açıp oynayamayabilirsin ama iyi bir kart...
2600 xt ile 2600 pro arasında pek bi performans kaybı var mı bn prosunu almayı düşünüorumda
ayrıca kışa sistem yenilicem efsanefblinin önerdii sistemden yapcam dier arkadaşlarada göstermek istiyorum
anakart:msı 965neo-f
ram:1gb ddr2 800 mhz kingston
ekran kartı:ati radeon hd2600pro
psu:480w antec neo power
abcdefgh2600 xt ile 2600 pro arasında pek bi performans kaybı var mı bn prosunu almayı düşünüorumdaPerformans farkı tabii ki var 2600 Pro yu pek önermem 8500 GT ile 8600 GT arası bi kart...
kardeşim hiç bi yerde yoq aradıım sinir oldum ya ne anakart ne ekran kartı var gold da da vatanda da yoq bunlar napcam
abcdefghkardeşim hiç bi yerde yoq aradıım sinir oldum ya ne anakart ne ekran kartı var gold da da vatanda da yoq bunlarİnternetten getirt kardeş hepsiburada.com ve gigatek güvenilir yerler problem çıkartmazlar...Vatan Bilgisayarla da konuş istersen bi kere ben alacağımı garanti etmiştim benim için ürün getirtmişlerdi belki konuşursan senin için getirirler...Son Düzenleme: efsanefenerli1907 ~ 24 Ağustos 2007 14:50
biraz bekle aralık gibi saphirre veya gigabyte ddr4 x2600xt al
ve de dx10 oyunlarında mip map,anti alising vs. detay artırıcıları düşük seviyede tutarsın 1024x768(17")'de medium da 20-40fps arası değerlere ulaşırsın bu da sana yeter...
ayrıca fifa manager 08, euro 2008 gibi oyunlar da dx10 destekli çıkabilir ama ea sports'un forum sayfalarına hücum edip nasıl ki fifa 07'ye tsl'yi koydurduk bunu da yaptırabilirz...