merhaba,
asus p5pl2 anakart - pentium 4 3ghz işlemci- 2gb ddr - sapphire ati radeon hd 3650 512MB ddr4 ekran kartlı bir pc var. call of duty 5 oyununu actigim zaman cok kasiliyor. oynayamiyorum. ayarlar en dusukte. ekran kartinin en guncel chipset driverini de yukledim. sorun yine ayni. yardim ederseniz sevinirim.
tesekkurler
Ati Radeon HD3650 Kasıyor
Önce kapsamlı bir virüs taraması yaptır.Tarama bitti mi? Virüsleri temizle ve şu an sendeki mevcut bulunan ekran kartının driver'ını kaldır ve tekrar en güncel olanını yükle.Bir de böyle dene.
xp yi henüz yeni kurdum. virus taraması da yaptım. temiz görünüyor.
sorun bence ekran kartından kaynaklanmıyor.büyük ihtimal işlemciden kaynaklanıyor.çünkü bende o ekran kartının mobility yani dizüstü bilgisayarımda var ve high seviyesinde oynayabiliorum o oyunu.hem de kart ddr2.
asus pc probe ile windows açıkken cpu sıcaklıı en düsük durumda 80decece bazen 90 ı geçiyor. bu deerler normal degil sanırım.
radjoolasus pc probe ile windows açıkken cpu sıcaklıı en düsük durumda 80decece bazen 90 ı geçiyor. bu deerler normal degil sanırım.Bu değerler yüksek. Isınma sorununuz var kesinlikle. İşlemcinizin termal macununun yenilenmesi gerekiyor olabilir. Fanlarınız da kontrol edilmeli...
hd 3650 alıcagına 3850 alsaydın öyle bişey olmazdı aksine full seviyede oynardın 256 bit hd 3850
sarsohd 3650 alıcagına 3850 alsaydın öyle bişey olmazdı aksine full seviyede oynardın 256 bit hdHD 3850 daha güçlü bir kart ama dediğinizin sorunla ilgisi yok ne yazık ki.
90 derece ne demek ya. yanıyor senin pc. benim işlemci 40 dereceyi bile görmüyor