Arkadaşlar nasıl bir ekran kartı drx9 oyunlarını nasıl oynarım(test drive unlimited,nfs carbon,mostwanted,colinmcrae dirt gibi...)????
ATİ RADEON X9600XT
Güzel güzel yazsan anlıyacağı
abcdefghArkadaşlar nasıl bir ekran kartı drx9 oyunlarını nasıl oynarıBu ne şimdi?Sen bu cümleden ne anlıyosun.
bn herşeyi anlıyorum sn anlamıosan bn napiim
ii iperformans veriomu daha açık oldumu sorumda yazdıım oyunları ii oynarmıyım
abcdefghbn herşeyi anlıyorum sn anlamıosan bn napiimOnu dışarda birine yazdığın gibi sorsan hiç kimse bi şey anlamaz.Neyse kart AGP'nin iyilerinde.Bazı detayları kıstınmı güzelce oyun oynanır.
ii iperformans veriomu daha açık oldumu sorumda yazdıım oyunları ii oynarmıyıSon Düzenleme: kamikaze ~ 03 Eylül 2007 16:18
peki fx5500 ile oynanabilirmi?(ram 1gb)
fx 5500 bende var kendi ekran kartım diye övmüyorum Colin Mcrae Dirt'ü oynaman imkansız gibi yani bu kartla oynama derim
sistemin nedir?Yazarmsın bi?
Sen bırak benim takoz sistemimi ama diğer parçalar süper olsa bile değişmez bu sonuçta oyun için en önemli kriter ekran kartı bu ekran kartıylada o oyun oynanmaz
Oyunlarda en büyük görev ekran kartına düşer.Eğer senin sistemin çok iyi bile olsa ekran kartın FX5500 ise pek birşey bekleme.
Bendede var FX5500 oradan biliyorum.Yine oyun oynatıyor ama çok büyük oyunlarda dona dona.Counter-Strike,Fifa,M2TW vs. oynayabilirmiyim diye sorarsan tabiki oynarsın.Ama Oblivion gibi bir oyunu bile oynayamazsın.Bütün ayarları en sona çekerek bile...
peki ati 9600 agp alsam işimi görürmü?