Merhaba,
Arkadaşlar ben ATİ nin en son versiyonunu indirip kurdum ekran kartı (x1050)için herneyse oyunları çalıştırırken veya çıkarken bana bu hatayı veriyor nedenini bulamadım bileniniz varsa yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Arkadaşlar ben ATİ nin en son versiyonunu indirip kurdum ekran kartı (x1050)için herneyse oyunları çalıştırırken veya çıkarken bana bu hatayı veriyor nedenini bulamadım bileniniz varsa yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler.
kartın sürücüleri calışmayı durduruyor, büyük ihtimalle sebebi cok ısındıgı icindir. cok zayıf bi kart ve oyunlarda yetersiz kalacagından zarar görmemesi icin sürücüler kapatılıp calışması durduruluyor. olay bu...
ati kurulum dosyası içinde bulunan AtiCimUn.exe yi çalıştırın ve tüm ati sürücülerinizi kaldırın. daha sonra yeni sürücünüzü yükleyin. bulamadıysanız aşağıdan indirin.
[url][/url]ftp://ftp.supermicro.com/CDR-B7_1.01_for_Intel_B7_platform/ATI/ES1000/AtiCimUn.exe
iste linki verdik ya, x1050 icin xp veya vista neyse indir yükle onu, sendekini kaldırdıktan sonra.
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
Al birde burayı dene bakalım.
eger ilk sıradaki suite yazılımı indirirsen gerek kalmaz...