arkadaşlar chip in önerdiği ati toolu denemek istedim bişiler yaptım (ne yaptığımı bilmiyorum. diiceksiniz bilmiosun ne kurcalıyosun. ben herşeyi kurcalayarak öğrenmek istiyorum.:)) artık oyun oynayamıyorum mavi ekranlı reset le karşılaştım iki işletim sistemi kullanıyorum vistada böle bi problem yok ama xp de (ati yi xp de denedim) tüm oyunlarda mavi ekranlı reset yiyiorum ne yapmam gerekiyor yardım lütfen
Ati tool kullandım Oyun açamıyorum
Atı tools'u kaldırıp tekrar sıstemıne suruculerı kur ve dene
şu an iş yerindeyim eve gidince dediğini deniicem borga yalnız aklıma yeni geldi aygıt yöneticisinden ekran kartını kaldırıp tekrar kurdum fakat onunla beraber bişi daha kaldırmıştım onu hatırlamıyorum onuda belirtirim akşam yardımların için şimdiden çok teşekürler
Suruculerı guvenlı kıpte komple kaldır ve normal kullanıcı modunda tekrar kur. Mumkunse suruculerın son versıyonunu www.ati.com sitesinden işletim sistemine göre indidirip kur.
Bence hiç kaldırma driver felan ugraşma ati tool'a overlock denemesi yapmısın ve fazla yüklenince oyunlarda mavi ekranlar elmeye başlamış yapman gereken ati tool'u acıp Yukarıda görünen default ayarlarına gelip load demen ondan sonra büyük bir ihtimal mavi ekran gelmez default dedikten sonrada istersen ati tool'u kaldır overlock yapacaksanda az seviyelerde yap.
aman aman benden uzak kalsın overlock dediğinizi deniicem teşkür ederim
O zaman default ayar yap ati toolu sil zaten o program bir overlock programıdır.
swordmaster_65O zaman default ayar yap ati toolu sil zaten o program bir overlock programıdır.default yapıyorum 459.000 core - 333 mhz mem olarak kalıyor senin verdiğin gibi 400 e 350 olmuyor
bu arada bende 2d, 3d low power, 3d perf. die 2 şer çubuktan 3 çubuk var ve 400 e 350 değişiminide 3d perf te yapabiliyorum. hala sorunum gitmeti :(
O default ayarlar ekran kartından ekran kartına degişir sen default yap sende ne cıkıyorsa onu kullan.
O haldede sorun bitmiyorsa ekran kartı sıcaklıklarını bir kontrol et.
En sonda borga abinin dediklerini uygula...
swordmaster_65 senin dediğinide yaptın borganın dediğinide ama durum aynı
aynısı bendede oldu.casper bilgisayarım vardı.oyun oyanayamıyordum.tamirciye götürdüm.işlemciyi bozuk vermiş casper.değiştirdim.sonra rahat rahat ouyn oynadım
swordmaster_65
Problemimi hallettim format attım kökten çözüm oldu :D şimdi bi sorun daha var ama pek önemli diil ihtiyacım olan vista üstüne xp kurdum vistayı göremiyorum nasıl yapabilirim vistayı tekrar kurmadan
bütün sorunum çözülmüştür xp vista işimide hallettim ilginiz için teşekür ederim arkadaşlar bundan sonra ati tool kullanırsam :D:D
dikkatli bi şekilde kullanırsan ve sabırlı olursan hiç bi sorun çıkmaz bende ati tool ile o.c yaptım ama sorun yok