valla bende 9800gt var pysx den memnunum oyunda çok fark ediyor bide kenan bırakın bu işleri nedemek miş öyle ne çok biliyon sen ettiğin laflara dikkat et lütfen. bazı oyunlarda pysx mecburi kuruluyor mafia2 öylemi bilmem.bide arkadaşım o kaynağa benzer kıvılcım senin kartta oluyo heralde bende öyle bişey yok pysx se suç atma çok işe yarıyor kasmada yapmıyor bende pysx açınca göüntüde kalitelenme oluyor senin pc özellikleri düşükse kasma ondandır pysxden değel sendeki 5500 bildiğim kadarı ile 256mb bi kart yanlış hatırlıyor olabilirim o kartla pysxsi yeni oyunlarda açarsan kasar yeni seri bi nvidiada dene pysxsi.
ATI ve Nvidia PhyscX sorunu..
- 1
- 2
@okinkurt GTX 580 SLI'da denedik arkadaşla yarardan çok zararı var.. hem fps düşüyor hemde ani fps düşüşleri oluyor. arkadaşın dediği gibi sanayideki kaynak makinaları anca o kadar ışık çıkartır.. adam bir düşüyor görende yağ fıçısı düşüyor sanır.. Çatışma oluyor ortalığa dağılan parçalar küçücük. Physx kapatıyoruz fps uçuşa geçiyor, efektler daha düzgün(hiç değilse bir orantı var),Çatışmada oluşan hasarlar(duvarlardaki delikler vs.) arasında çok fark yok, kırılan-kopan parçalar biraz daha iri(bence daha iyi, hiç değilse toz kadar değil)... Physx işe yaramıyor şuanda... 3D hiç demeyin 15fps alıyorduk 3D'de. bi CUDA var o da destekleyen program çıkarsa işe yarıyor ve CUDA kullanan program açıkken başka bişey yapılmıyor...
iyide abi ben cod4 online oynuyorum hiç öyle kaynak gibi ışık felan yok 125 fps var bende yararlı oluyor bi zararını görmedim görüntü daha iyi oluyor bende açınca hatta ulen acep benmi yanlış hatırlıyom diye oyunu açıp kıvılcımlara baktım ufaktı bende işe yarıyor bi sıkıntım olmadı ne diyim aksine katkısı oldu.
- 1
- 2