Arkadaslar RadarSync 2007 tarattırdım bu yazılımı güncelleyin uyarısı veriyor ne yapmam lazım bu dosyayı nerden bulurum ve nasıl güncellerim aydınlatırsanız sevinirim
ATK0110 ACPİ UTULİTY UPDATE VERSİON 1043.4.0.0
Tam anlamadım ne demek istediğini. Söylediğin programın açıklamasını yazıyorum;
RadarSync bir bilgisayar sürücüsü ve yazılım güncelleştirme aracıdır. Güncelleştirmelerinizde problem yaşıyorsanız bu yazılımı denemenizi tavsiye ederiz. Program sizin bilgisayarınızda bulunan işletim sistemi ve yazılımları gözaltında tutarak sizin işleminizi yormadan ve yavaşlatmadan gerekli güncelleştirmeleri otomatik olarak yapar. Sadece güncelleştirme yapmakla kalmayıp sistemin performans ayarlarını en iyi şekle getirir. Yapmış olduğu güncelleştirmeleri kendisi yükler ve size daha sonra kullanım için bir yedek oluşturur. Yazılımlarda dahi gerek duyulan paket dosyalarını bularak sizin için yükler. Bütün bu işlemleri isterseniz siz tek tek izin vererek kontrol altına alabilirsiniz.
Program sistemdeki hangi programı ya da sürücüyü güncelleyin diyor? Kendisi otomatik oalrak güncellemesi lazım. Eğer güncellemiyorsa, hangi güncellemeden bahsediyorsa, o programın sitesine giderek son versiyonu ya da güncelleme peketlerini indirebilirsin. Problemini daha açık yazarsan daha iyi yardım etme imkanımız olur.
Kusura bakma, başlıkta yazmışsın hangi programı güncllemek istediğini, yeni gördüm.
Söylediğin program Asus anakartlardaki overclock programı ile ilgili. Son sürücülerini asusun sitesinden ya da microsoft un sitesinden arayarak bulabileceğini düşünüyorum.
sürücüyü asusun sitesinden indirdim ama nasıl yükleniyor bu bu konuda yardımcı olabilirmisin
arkadaslar bu radarync nin bulduğu güncel olmayan driverleri dünyayı dolaştım sadece kendi sayfasından başka sayfa çıkmıyor buda kendine ücretli üyelik sunduğu için onuda indiremiyoruz eeeeeeee ne yapcaz şimdi kafama takılı bana güncel olmayan 4 donanımınız var uyarısı veriyor ve deli ediyor bunlar:
1-ATK0110 ACPI UTILITY Windows XP Version 1043.4.0.0 bunu buldum yüklenemiyor yüklenmesi için bir araçmı lazım onuda bilmiyorum
2-Compatible PS/2 Port Mouse Windows XP Version 5.10.3002.0
3-DirectShow SDK Filter Graph Editor Windows XP Version Private
4-7-Zip File Manager Windows XP Version 4.48 beta
dünyayı gezdim bulamadım bu driverleri yardımcı olursanız sevinirim
7 zıp dırver degıl bır sıkıştırma programıdır.
dırectshow bildigim kadarıyla dırectX ile gelen bır uygulama hazıran surumunu yuklersen mıcrosofttan sorun kalmaz.
ATK için bor programa ıhtıyacı yok sanırım ustune ıkı tık yapsan otomatık kurulmuyormu?
compatıble ps/2 ıcınde anakart suruculerını bulup yuklemen lazım.Galıba anakartın asus p5b- bu kart cok sorunludur bende soylemesı