ATV'nin Ogame Çılgınlığı
paylasımın ıcın saol recep abi resimde koptum walla o game'i gorunce Saygılar...
Paylaşımın için teşekkürler.
valla o game bayağı gelişmiş ya hu artık ogame dersleri televizyonlara kadar gider
Valla yakalayana helal olsun..Çok iyi yakalamış :)
yalnız konuşanlar biraz atmış. fabrikatörler, sanatçılar, iş adamları falan oynuyor diye :)
Yaw oyun dehşet ya 5 aydır oynuyom sürekli başındayım valla.
Bizim ittifak başkanı var misal 48 yaşında adam gece karısının yanından kalkıpda ogameye bakıyor. yok bu bir hastalık bence
gafmanYaw oyun dehşet ya 5 aydır oynuyom sürekli başındayım valla.Bence fazla abartılmış bir olay yada insanlar kendini Ogame'e çok kaptırmış ama yinede saçma geliyorBizim ittifak başkanı var misal 48 yaşında adam gece karısının yanından kalkıpda ogameye bakıyor. yok bu bir hastalık bence
delikanli53bir oyunun bağlılık yapacağına neden bu kadar şaşırıyorsunuz ki. Oyunun oyun olduğunu unutan herkes her oyuna kapılır. Bunun adı Spider Solitaire de olabilir. bağımllık yapan oyunlar çok.ewet katılıyorum dogru bir kanı...
Demekki Tek Ogame Çılgını Biz Deiliz :) güzel Paylaşım Recep abi
delikanli53bir oyunun bağlılık yapacağına neden bu kadar şaşırıyorsunuz ki. Oyunun oyun olduğunu unutan herkes her oyuna kapılır. Bunun adı Spider Solitaire de olabilir. bağımllık yapan oyunlar çok.Valla helal süper bi yorum..[8]
ben bu olayın farkındaydım zaten spikerlerin karşılarında yazıo okuyacakları konuşurken arada pcyede bakıolardı demekki oyun oynuolar arada:D
harbi koptum.Yakında ATV stüdyosunda Knight Online oynanırken görürseniz şaşırmayın.
oynayan arkadaşlar baksın ogamede atv diye ittifak varmıymış?? :D
bn bıktım zuhahahaa omerta oynuyorum bn