senin BMW yolda AUDInin tozunu yutuyor ama buna ne dicen?
Audi TT | Bmw Z4 | Nissan 350 z | mi , mü ?
asıl sen beni güldürme dur hatta güleyimde içimde kalmasın
bi kere audınin ne kadar sağlam motor yaptığını bilmeyen yoktur artık bmw bile ona yetişemiyor zaten arabaya binen farkı anlar artık bmw falan hikaye şimdiye bakacan sen.
ayrıca kalkıpta ferrariyle bmwi bir tutma istersen fena bozum olursun piste.
Artık ilgilenmiyorum Kylie.Forumdan da bi hayli soğudum şu an itibariyle.
Bir saat önce açtığım konuya tek bir Allahın kulu cevap yazmamış.Nedense önemli konularla ilgilenmek zor geliyor galiba millete...
ben sana cevap yazdım hemen kızma öyle olur arada pire için yorgan yakmaya değmez şimdi.
Phantom26Hocam o senin dediğin ferrari 1998 model 360 modena rhoadstar :) onun ferrariliği gitmiş yani senin anlıycağın audinin aile arabası A8 in bile 6.000 motorluk modeli var audi aştı kendini dostum...Son Düzenleme: kmc ~ 17 Mart 2009 23:17
ercanyerciSLR GT NFS Carbondan modifyeli olarak fırlamış gibi :) benimde tercihim bu slr olur:D gerçekten çok güzel modifyeli hali. ama sokakta nasıl gider hele ist. gibi bi yerde trafikte kalmak istemezdim benzine ekmek banar buyok hocam en fazla istanbul trafiğinde şehir içi 100 km de 20 - 25 lt. yakar ;) o araba yolda kalırmı hiç hertürlü gideri var maşallah
kmcHocam o senin dediğin ferrari 1998 model 360 modena rhoadstar :) onun ferrariliği gitmiş yani senin anlıycağın audinin aile arabası A8 in bile 6.000 motorluk modeli var audi aştı kendini dostum...Hani arabasına aşık insanlar vardır.Ne yapsan vazgeçiremezsin.Benimki de böyle aynen.Bu arabayı çok seviyorum.Bana motorunun uğultusu yetiyor..
Bazı bilimkurgu filmlerinde vardır hani yaşlı adam sallanan koltuğuna oturmuştur ve elinde robinson cruso romanı vardır.Yıl 2900 küsürdür falan.
İşte öyle birşey bendeki de.Modern şeyler pek cezbetmiyor anlıyacan
Ben hıcbırını beğenmedım
Bunun dısında
Phantom26Hani arabasına aşık insanlar vardır.Ne yapsan vazgeçiremezsin.Benimki de böyle aynen.Bu arabayı çok seviyorum.Bana motorunun uğultusu yetiyor..Bak ozaman işler değişir dostum aşk bir başkadır. bende ferrari enzo ve mercedes slr 722 aşığıyım...
Bazı bilimkurgu filmlerinde vardır hani yaşlı adam sallanan koltuğuna oturmuştur ve elinde robinson cruso romanı vardır.Yıl 2900 küsürdür falan.
İşte öyle birşey bendeki de.Modern şeyler pek cezbetmiyor anlıyacan
Hocam bana göre o mustang arabasında 1 gram dahi estetik yok çok param olsa araba koleksiyonu yapıyorum dahi bile olsam gine almam o arabayı...
lamborghini görünce tiksiniyorum araba dediğin biraz estetik olur...
Bence sen araba ruhundan anlamıyorsun
Borga-xBence sen araba ruhundan anlamıHocam ben fikrimi söyledim ne var bunda, sonuçta senle aynı fikirde olmak zorunda değilim öyle değilmi
Yaw kardeşim degetşu arabalar kim ki sen bunları 350z ile bir tutuyorsun yaw.Kaldır onun resmini kaldır.
Y.İ.Ğ.İ.D.O.Yaw kardeşim degetşu arabalar kim ki sen bunları 350z ile bir tutuyorsun yaw.Kaldır onun resmini kaldır...... aha bir aşık daha tutturmuş 350z ......
kmc..... aha bir aşık daha tutturmuş 350z ......350Z o üçünü yer bitirir ya.Onlar araba mı?Sen 350Z yi bi modifiye edersin offf çok süper olur.Ama öbür ikisine modifiye falan yapamazsın.Gerçi 350z nin normal halide güzel veya avatarımdaki Dodge Viper SRT10
Son Düzenleme: Y.İ.Ğ.İ.D.O. ~ 12 Nisan 2009 17:51
Y.İ.Ğ.İ.D.O.350Z o üçünü yer bitirir ya.Onlar araba mı?Sen 350Z yi bi modifiye edersin offf çok süper olur.Ama öbür ikisine modifiye falan yapamazsın.Gerçi 350z nin normal halide güzel veya avatarımdaki Dodge Viper SRT10Bmv z4 m 0-100 km ye 5.0 saniyede çıkıyo buna ne diyeceksin....
kmcBmv z4 m 0-100 km ye 5.0 saniyede çıkıyo buna ne diyeceksin....350Z eski bir araba olmasına rağmen 0-100 arası 6 sn.Ama onu birde modifiye edilmiş halini düşün o zaman BMW Nal Toplar.350Z Hız için üretilmiş bir arabadır.BMW Z4 sokaklarda gezip hava atmak için bence.Hız bakımından sen z4 ile 350zyi kıyaslayamazsın.
BarışBunlar hava civa...Evet Skyline da hızda süperdir.
4evir SkyLine