dosyayı nasıl geri getircem çok acil işim var yanlışlıkla shift + delete tuşlarına bastım bu autodesk programını nasl geri getircem arkadaşlar
yardımcı olursanız çok sevinirim
dosyayı nasıl geri getircem çok acil işim var yanlışlıkla shift + delete tuşlarına bastım bu autodesk programını nasl geri getircem arkadaşlar
yardımcı olursanız çok sevinirim
Autocad i tekrar yüklemende bi sorun göremiyorum...
CD varsa Autocadi D Sürücüsüne kur silinen dosyayı kopyala yapıştır sonra d sürücüsündekini sil
yoo autocad sorunsuz yükleniyorda autodeskde önmli benim için
Tam bir uninstall yap ve ardından Temiz bir kurulum yap. Sorunun ortadan kalkıcaktır.
tamm ama ilk kurulumdan sonra kaldıramadım igonere yaa retry diye uyarı verdi
bnde ignore dedim neden kaldığrım sebebi ise false error veriyor du ondan kaldırdım hata uyarı sı her açtığım esn son dosya açtımonuda yemedi hata verdi çöktü
Hımm anlıyorum. En iyisi ne yapmak olacak. Your Uninstaller gibi bir program indirmen olacak.
İşlemler sırası ile şöyle
1-AutoCad in bütün dosyalarını Program Files altında bulup Normalce Sileceksin.
2-Ardından Your Uninstalleri indirip kuracaksın.
İşte Adresi : http://www.ursoftware.com/dlds/yu2008setup.exe
3-Your Uninstaler i açacaksın.
4-Aşağıdaki resimdeki gibi
Clear It diyoruz. Bunu yapmamızın sebebi registry deki programın girdilerini silmek. Programımızda Clear It dedikten sonra
5-Önümüze gelen her pencerede Next e tıklıyoruz. Böylece bütün entry ler siliniyor.
Ardından temiz bir yükleme yapabiliriz.
Umarım işine yarar.
registry yazılımı olarak en iyi bnde system mechanic var ama şu anda xp sistem acayip yavaşladı bilmiyorum iyi bir virüs girdi sanırım formatlayacam format yolu görün çok iyi bir virüs .bat dosyasından xp mim yavaşladı
bir format çekecem yol gözüktü birde dosya iniriyorudm sanırım oda virüslü çıkınca bilmiyorum ama görev yöneticisi ve diğer tüm progamları açılmasını acayip yavaşlattı
Temiz bir kurulum herşeyin anahtarıdır. Ya benim yazdıklarım boşamı gitcek .Çabuk yap bakıyım dediklerimi :)
Şaka bi yana temiz bir kurulum ile yukarda yazdığım hiç birşeyi yapmadan ve AutoDesk i silmeden :) yeniden Autocad ine kavuşacaksın. Bir inşaat mühendisi adayı olarak ne kadar işe yarar bir program olduğunu inkar edemem. Tabi alternatif programlarda baya ilgi çekici.
Sana iyi formatlar...
teşekkür ederim arkadaşım yardımların için ve bilgi paylaşımı için
yalnız deminki sorun devam ediyor reg uzantılı dosylarıma tıklıyorum ama çalışmıyor
autocad2004 de çalışırken bir süre hiç hata vermiyordu ama birden
HATA MESAJI GELDİ
FATAL - ERROR http://img231.imageshack.us/img231/4450/fatalerrorhatasikf5.jpg
bu en son yazdığım hata formattan önce de veriyordu ondan atoca ve autodeski sildim ondan sonra format çektim ilki olmadı reg hatası verdi ikinci attığım tam sisteme attım ama yinede 10 gb recovery seçeniği duruyor eğer vistaya dönmek istersem die bıraktım
ama formattan sonr ayine aynı hata mesajı verdi
bu sorunu nasıl çözebilirim öğrendiğim bilgiler şunlar
bir siteye baktım virüs parite.win32 die virüs e dolayı memory 'i şişiriyormuş
arkadaşlar çok acil yardım