autorun.inf çalışmıyor

myxpowers02
02-01-2011, 17:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Zamanında symantec endpoint protection yükledim ve şifreden dolayı manual olarak yarım yamalak kaldırdım ancak halen autorun.inf dosyaları ne çalışıyor ne kopyalanıyor ne de başka birşey oluyor. Evet güvenlik açısından flash disk viüsleri vs çok iyi ancak bilgisayara içinde autorun.inf dosyası bulunan hiç bir programı yükleyemiyorum format atmadan bu sorun nasıl çözülür.

panda34
02-01-2011, 19:17   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
Alıntı: myxpowers02  
Zamanında symantec endpoint protection yükledim ve şifreden dolayı manual olarak yarım yamalak kaldırdım ancak halen autorun.inf dosyaları ne çalışıyor ne kopyalanıyor ne de başka birşey oluyor. Evet güvenlik açısından flash disk viüsleri vs çok iyi ancak bilgisayara içinde autorun.inf dosyası bulunan hiç bir programı yükleyemiyorum format atmadan bu sorun nasıl çözülür.
autorun'in calismasina gerek yok, Program CD/DVD'sinin oldugu surucuyu Bilgisayarim'da ac, setup.exe gibi veya benzeri adli bir dosya vardir onu cift tikla calistir, yada hic olmadi autorun.inf dosyasini notepad ile ac ve icindeki program adini yerini bul ve calistir, istedigin programin kurulumu sorunsuz baslayacaktir.

Son Düzenleme: panda34 ~ 02 Ocak 2011 19:19
myxpowers02
02-01-2011, 19:21   |  #3  
OP Taze Üye
7 mesaj

office gibi tek exe içine kaydedilmiş ve tıklayınca paketi açmaya çalışan programlar yüklenmiyor. Daha önce visual studioyu yükleyememiştim şimdi d office yüklenmiyo :))