merhaba arkadaşlar. Yeni almış olduğum i7 860 serisi ve intel ht55tc anakartlı sistemde AUX Temp sıcaklığı 127 derece olarak gösteriyor. Diğer cpu ve sistem sıcaklıkları 45-50 derece civarında. Acaba bu aux temp neyi temsil ediyor veyahu sisteme zararı olurmu ? teşekkürler saygılar.
Aux temp 127 derece!
127 derece mi yoksa fahrenayt cinsinden mi?? Ayrıca bu ısı yük altındayken mi ortaya çıkıyor.? Eğer normal koşullar altında böyle bir ısı ortaya çıkıyorsa donanımlar arasında uyuşmazlıklar olmuştur..Sistemin çöpe gider.İşlemciya yazık olur.
@[url=../kisisel/104741/]ADEM-KAYA[/url]
linux kullandığım için sshdan lm_sensors ile bakabiliyorum. ASUS TA-863 350W ATX SIYAH modeline ait kasa kullanıyorum güç kaynağı içindeki. Elime ekran kartının soğutucusuna dokunduğumda baya bi sıcaklık geliyor elime. Fakat sunucu olduğu için ekran kartını kullanmıyorum. Acaba bi zararı olurmu sistemin genel işleyişine ?
@[url=../kisisel/113699/]infoman[/url]
lm_sensors kullanıyorum.
özür dilerim vala işlerin yoğunluğundan kafam iyice gidik bu aralar. Ekran kartım ati hd 3450. ( Sapphire HD3450 256 MB/1 GB 64Bit DDR2 16X ) . Ama dediğim gibi bu makinayı sunucu olarak kullanıyorum yani ekran kartı ile işimiz olmuyor. Sisteme bi zararı olurmu onu öğrenmek istiyorum öncelikle :(
127 derece olamaz yanlış ölçüm yapıyor
Benim de 113 derce oysa hiçbir şey yapmıyorum.
ekran kartına dokunuyorum diyosun 120 derece ise se ekran akrtına dokunursan parmağın ekran kartına yapışır :) riskli bi deneme yapmışsın o zmn 120 gibi bi derece değildir :)