AV-Test (02.09.08)
XP Protector 2009 ve Power Antivirus 2009'u koymayı unutmuşlar oraya
avira gerçekten iyi dün 3 aylık kis'i yükledim ama kaspersky ile de arasında fazla farklılık yok. tabi ki kaspersky biraz daha iyi. avast iyi çıkmış nasıl testse ama kaspersky yerine avast yüklemem.bulunmayan virüsleri mi denemişler. avast bulunmayanı buluyor bilineni bulamıyor.
Avast artık o eski Avast değil,kendini yenileri.CHİP in gecen ayki dergide yer alan GData 2009 hk.da yazılanları test sonuçu onaylar nitelikte.Keza F-Secure 2009 içinde öyle.
---
birzaman gözde olan
MKS_VİR 9.0 BETA ;Windows2000(SP4)/XP(SP2)/Vista(32 bit)
ses seda yok.
---
Avira 2009(tüm türevleri)
Kaspersky 2009(tüm türevleri)
GData 2009
F-Secure 2009
Avast 2009 (yenilenmiş haliyle)
dikkati çekenler oldular,önümüzdeki yıl yine çok konuşulacaklar.Diğer yandan bu ay CHİP dergisinin verdiği
TrustPort testden çok iyi sonuç almış.TrustPort® PC Security Çalışma istasyonlarında ve notebooklarda antivirüs koruma ve veri güvenliği için kompleks bir çözümdür. Bir fonksiyonel birimde aşağıdaki opsiyonel parçaları içermektedir:
TrustPort Anti-virüs, Anti-spyware
TrustPort Personal Firewall, TrustPort Disk Koruması – çevrimiçi veri şifreleme
TrustPort eİmza – asimetrik kriptografi ve elektronik imza
TrustPort DataShredder – güvenli dosya silme (gereksiz, posa dosyaların silinmesi)
TrustPort Archive Encryption – dosya şifreleme
homepage: http://www.trustport.com/index.php?english
Avirayı kutlarım çok iyi bir antivirüs programı free olanını kullanıyorum çok başarılı.Ama KİS yeri ayrı
hakikaten ilginç bizim avast coşmuş, hatta biraz daha düzelirse berki bizi kaspersky'a key aramaktan kurtarır:)
birde arayüzünü güzelleştirip kis vari bi şey yapsalar.
Ben avast, kaspersky, eset nod32, avg gibi antivirüsleri kullandım herbirininde bulduğu farklı virüs çeşitleri var.
Aslında genel ve çok tehlikeli olan virüsleri zaten hepsi buluyo ama sistemde varlığı yada yokluğu bile belli olmayan virüslere gelince birinin bulduğunu diğeri bulamıyo, bana göre bir farkı yok şu an avast yüklü ve yetiyo
akıllı olan programların alfabetik sıraya göre dizildiğini anlar ama avast iyi konumda
avira premium arkadaşlar. tek geçerim.
kis i de kullandım uzun süre ama kis mis hikaye.
yormayın bilgisayarlarınızı boş yere program hoşafı olmuş is paketleriyle.
Aviraya bak sen kopmuş gidiyor :D Ah be Avira kastinmi var bana 3 kere şans verdim 3 ündede pc mi göçerttin :D Avira falan boşverin Bullguard güzel .
ahmeyt05 sen yenisin pek bilmezsin o yüzden yazıyorum yanlış anlama ama viking20 kendisine teşekkür edilmesini istemiyor hatta bir gün foruma konu açmıştı sırf bunun için o yüzden teşekkür etmene gerek yok anlayacağın.
o kadar zamandır forumdayım ben bilmiyorum nedenmiş ki?
hımm mantıklı,doğru diyorsun bende istemem hatta sırf bu yüzden o konuya tıklamak canımı bile sıkabilir bunu hiç düşünmemiştim bak diyelim gün içinde koştur dur akşam eve gelince bi sürü teşekkür mesajı sinir bozucu olurdu.