Kav'ı yüklemem için avast'ı silmem gerekiyor ama avast'ı program ekle kaldırdan sil dediğim zaman ''avast A sertiface error has occurred:2 Try to reinstall or contact supprort, please...
Avast Anti Virüsü Silemiyorum
- 1
- 2
kaldırmak için ansayfasına bağlanmanızı istiyor vede sertifikada hata olduğunu söylüyor revo uninstalle çok güzel bi temizlik yapabilirsin chipte dowland bölümünde temizlik araçları sekmesinden indirebilirsin
görev yöneticisinden ve sistem tepsisinden de prog. ile ilg. bağlantıları kaldırın,kayıt def.software adı altında alt anahtarlarda tarama yapın,Revo veya Smarty Uninstaller in zorla kaldır seceneğini kullanın ve en son CCleaner'i devreye sokun.
Bu programın kullanımı hakkında bilgisi olan var mı?
http://www.avast.com/eng/avast-uninstall-utility.html
Linkte Avast'ı normal yolla (program ekle/kaldır) kaldıramayanlar için yazılım ve açıklama mevcut...
http://download.chip.eu/tr/Revo-Uninstaller-1.3.1_610155.html al kardeş burda link özelden msj salladım ama burada yazayım dedim
viking20görev yöneticisinden ve sistem tepsisinden de prog. ile ilg. bağlantıları kaldırın,kayıt def.software adı altında alt anahtarlarda tarama yapın,Revo veya Smarty Uninstaller in zorla kaldır seceneğini kullanın ve en son CCleaner'i devreye sokun.Göre yöneticisine nerden gireceğim ayrıca bende ccleaner da yok...
serkan-ceyhanGöre yöneticisine nerden gireceğim ayrıca bende ccleaner da yok...ctrl + alt + del tuş kombinasyonu ileCCleaner için http://www.ccleaner.com
bunu indirdim ama hala silemiyorum... Silmiyor daha doğrusu
bide nerden geldiğini bilmiyorum norton anti virüs programı gelmiş bilgisayarmıa
serkan-ceyhanEvet ordan bunu indirdim ve çalıştır dediğimde çalıştırmıLinkteki açıklama dosyayı masaüstüne kaydet Windows'u güvenli modda aç programı çalıştır remove de sonra PC'yi yeniden başlat şeklinde
Coşkun OLCALinkteki açıklama dosyayı masaüstüne kaydet Windows'u güvenli modda aç programı çalıştır remove de sonra PC'yi yeniden başlat ştamam o halde ama ilginç bir durum bilgisayarımı norton antivirüs programı tarıyor.. Ve bu programı yüklemeddim ben..
serkan-ceyhantamam o halde ama ilginç bir durum bilgisayarımı norton antivirüs programı tarıyor.. Ve bu programı yüklemeddim ben..Emin misin kesin Norton mu? Şimdi kendini antivirüs programı gibi tanıtan casus yazılımlar var en ünlüsü SpySheriff buda Norton kılığında zararlı bulaşmış olmasın diyeceğimde o anlaşılır.E akraba çocuğu falanda PC'yi kurcalarken Norton kuracak değil ya neyse program ekle kaldırdan bence şu Norton'uda kaldır sen kurmadıysan...
Ben kurmadım da hatta taradı bile bilgisayarımı... Chip'in verdiği virüs programı vardıya hani o yüklü zaten bilgisayarımda... Eğer virüs olsaydı bu norton'u o tanırdı gibime geliyor ama virüs programı olup olmadığını nasıl anlayabilirm...
bu arada Kaldırdım avastı çoşkun hocam tşk. Hepinize teşekürler hocam.. Kav'ı yüklüyorum şimdi..
serkan-ceyhanbu arada Kaldırdım avastı çoşkun hocam tşk. Hepinize teşekürler hocam.. Kav'ı yüklüyorum şimdi..Rica ederim ben bu Norton nerden çıkmış anlamadım ama zaten Kav yüklüyorsan Norton'uda kaldır derim...
Sileyim o halde şu anda pc de üç tane virüs programı var Kaspersky Norton bide a-squard nortonu bilmiyorum ama diğerleri trial versiyon...
a-squard hiç duymadım ama kav yerine tüm koruma modüllerini içinde bulunduran kis kurarak bu yazılım bolluğundan kurtulabilirsin öyle daha rahat olur...
kis ne peki kavın türevlerinden mi?
Yoksa bağımsız bir yazılım mı?
KAV = Kaspersky Anti Virüs
KIS = Kaspersky Internet Security
Yani üreticiler aynı ama KIS içinde daha çok koruma modülü bulunduruyor.Genelde artık böyle Internet Security tarzı toplu paketler öneriliyor.
Başlat/çalıştır/regedit/hkey local machine/software yi açın.Burada bilgisayarınızda yüklü tüm programların listesini göreceksiniz.Awast'ın üzerine sağ tıklayıp "sil" deyin.Bu anahtarı ve tüm alt anahtarları kaldırmak istiyormusun sorusuna tamam deyin.Sonra bilgisayarım/windows/prefetch dosyasını açın ve içindeki tüm verileri silin.Tekrar kaldırmayı deneyin.Kalkacaktır.İnternetten "unlocker" isimli programı indirin.Program Files dosyasındaki awast klasörünü bu programla kaldırın.Awast tüm bu darbelere dayanamayacaktır.
- 1
- 2