avastı 10 yıl degil 100 yıl bedava verseler kullanmam
Avast antivirusu 10 yıl kullanın
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ya arkadaşım sen bu antivirüsü böyle kandırabiliyorsan virüsler bunu sirk maymununa çevirirler
arkadaşın dediği yöntem sanırsam nete bağlı olmayan pc lerde oluyor çünkü güncelleme yapacağı için otomatik olarak 2 ayda kalır bence .. ama nete bağlı olmadığı için olabilir ... güncellemeyi denemişmi acaba bu yolla ...
muhteşem bir fikir ama avastı bana önermediler.ne yarsam tüh
diğer proğramlar için gecerlimi acaba....?
Avastı size önermeyen arkadaş niye önermedi açıklar mısınız?... Bu kadar çok sayıda özelliği bedavaya veren ve bu kadar sistemi kasmayan başka ne varmış ki?... "Antivir free" spy ve rootkit bulamaz ki... Günümüzde virusten çok bunlar tehlike zaten; antivir bu kısıtlı sürümü ile sadece bir şaka olabilir bence...
Bu arada sisteme download ettiğiniz şüpheli dosyaları antivırusunuz ile taratmanın yanında muhakkak "VirusTotal" uploader ile gönderip taratınız..
nod 32 yi kulladım hiç virüs bulamıyor ..şimdi yeni virüs programı yükleyeceğim ama herkes bişi diyor ...sizce hangisi daha iyi daha iyi temizler
cenkogAvastı size önermeyen arkadaş niye önermedi açıklar mısınız?... Bu kadar çok sayıda özelliği bedavaya veren ve bu kadar sistemi kasmayan başka ne varmış ki?... "Antivir free" spy ve rootkit bulamaz ki... Günümüzde virusten çok bunlar tehlike zaten; antivir bu kısıtlı sürümü ile sadece bir şaka olabilir bence...Avast rootkit buluyor ... , ancak silemiyorbende avast kullaniyorum gayet memnunum
Bence En iyi antivürüs kullandığınız ve girdiğiniz sitelere göre değişiri pc'inizde virüs programı war die illegal sitelerde gezerseniz ztn virüs yersini dosya alırsanız virüs programıyla tarasanızda bulamayabiliyor. Ben Norton kullanıyorum ve şuana kadar hiç virüs'le karşılaşmadım sürekli güncelleme yapıyorum. En iyi virüs programı diye bişe olması imkansızdır bence kullanıcı hataları ne kadar çoksa virüslerde o kadar çok ben norton kullanıyorum (symantec) rahatım sizede öneririm tek dezajavantajıda cd'den yüklme yaptığınızda başta taramak yerine sonunda taramasıdır bence
Sevgili arkadaşlar; size şöyle bir düşünmeye davet ediyorum. Virüs programlarının içinde herkes farklı birşey söylemiş ki insanın farklı şeylere sempati duyması normal ve kendince daha çok güvendiği şeyler mevcut olur. Yine şimdiye kadar yapılan yorumların içinde bazı arkadaşların yazdığı üzere " evet, hiçbir program %100 güvenilir değildir."
Ben şöyle bir deneme yaptım, bir başka bilgisayarda virüslerin cirit attığı program, yazılım, resim, oyun vs. vs. leri 160 GB lık harddiske attım. Ve sonra kendi bilgisayarımda sırasıyla Kaspersky, norton, avira, nod32 ve avast olmak üzere her bir virüs programıyla tarattım, bu arada her bir programın bulduğu ve temizleyebildiği virüsleri kayıt altına aldım. Sonuç; Kaspersky nin atladığı birkaç virüsü nod32 ve avast buldu avirada tık yok, avastın kaçırdığını kaspersky ve nod32 buldu. Yani birbirlerinden çok büyük bir fark yaratmadılar. Her ne kadar Avira aralarında en geride kalsada bu farkda çok küçük idi. Yani yukarıda bahsettiğimiz üzere hiçbirisi %100 güven vermediler.
Son olarak da şunu eklemek isterim, Avastın ev kullanıcıları için ücretsiz sürümü dolayısıyla büyük bir alkışı hakediyorlar bence. Üstüne üstlük internet bağlantısı olmayanlar için download edilebilen güncellemeleri çok güzel.
N_I_R_W_A_N_AEN İYİSİ ''AVİRA ANTİVİR'' . YAKALAMADIĞI VİRÜS YOK .HATTA DENEMEK İÇİN 2 AYDA BİR NORTON,KASPERSKY GİBİ PROGRAMLARIDA YÜKLKLYORUM.ONLARDA HİÇ BİŞE BULAMIYOR.buluyorda ne oluyor ki geçen bir deneyelim dedim.Evet buldu ama sil diyorum.10sn sonra yine soruyor sil diyorum yine soruyor.Bulmasına buluyorda silmiyor.Karantinayada almıyor.E ne olacak bu virus besleyecek değilim ya::D McAfee yükledim buldu sildi.Sorunum kalmadı yani.AVİRA ANTİVİR TERCİHİMİN SEBEBİ İSE SİSTEMİ KASMAMASI.SANKİ ANTİVİRÜS YOKMUŞ GİBİ. 0 KASMA.%100 STABİL ÇALIŞMA.
mupek77Sevgili arkadaşlar; size şöyle bir düşünmeye davet ediyorum. Virüs programlarının içinde herkes farklı birşey söylemiş ki insanın farklı şeylere sempati duyması normal ve kendince daha çok güvendiği şeyler mevcut olur. Yine şimdiye kadar yapılan yorumların içinde bazı arkadaşların yazdığı üzere " evet, hiçbir program %100 güvenilir değildir."tabiki hepsi bütün virusleri bulmuyor.O konuda haklısın.Ama bir yerde de gerçekki vasatın altında olanlarda var.E bir pc de bir kaç tane kuramayacağına göre içlerinden en iyisini seçmen gerekiyor.Bütün mesele bu.Ben şöyle bir deneme yaptım, bir başka bilgisayarda virüslerin cirit attığı program, yazılım, resim, oyun vs. vs. leri 160 GB lık harddiske attım. Ve sonra kendi bilgisayarımda sırasıyla Kaspersky, norton, avira, nod32 ve avast olmak üzere her bir virüs programıyla tarattım, bu arada her bir programın bulduğu ve temizleyebildiği virüsleri kayıt altına aldım. Sonuç; Kaspersky nin atladığı birkaç virüsü nod32 ve avast buldu avirada tık yok, avastın kaçırdığını kaspersky ve nod32 buldu. Yani birbirlerinden çok büyük bir fark yaratmadılar. Her ne kadar Avira aralarında en geride kalsada bu farkda çok küçük idi. Yani yukarıda bahsettiğimiz üzere hiçbirisi %100 güven vermediler.
Son olarak da şunu eklemek isterim, Avastın ev kullanıcıları için ücretsiz sürümü dolayısıyla büyük bir alkışı hakediyorlar bence. Üstüne üstlük internet bağlantısı olmayanlar için download edilebilen güncellemeleri çok güzel.
Evet, mutlaka en çok güvendiğini sistemine kuracaksın.Bunda şüphe yok. O zaman ben bir tavsiyede bulunayım. Eğer Pc nizde iki işletim sistemi var ise en çok güvendiklerinizden a programı İşletim sisteminin birine, b programını da diğer işletim sistemine kurunuz. Farklı aralıklarla sistemi taratınız. Çok faydasını göreceğinizden eminim.
Uzun bir aradan sonra nihayet gelebildim.
Öncelikle avast'a çamur atarmışçasında laf edenleri şiddetle kınıyorum.
Ben pro sürümüne para vermek istemeyenler için bu konuyu açtım.Home sürümü için tabikide lisans bedava.
Hangi antivirus boot açılışında tarama yapabiliyor?Avast!!!
Eğer virus bulaşmış dosya hala kullanımdaysa kaspersky'ın anası babası gelse silemez.Çünkü,windowsun temelinde bu var.Kullanılan dosya silinemez.
Daha hiçbirşey başlamadan bellekte sadece avast bulunursa ne olur?Ne varsa herşey silinir.
Paralıları geçelim.Hangi bedava antivirus p2p,network gibi kalkanlar içeriyor?Hangisi rootkit tarayabiliyor?
Ben yıllardan beri avast kullanıyorum.Ve hiçbir yamuğunu görmedim.Eğer viruslu dosyayı silemezse açılışta tarama yaptırıyorum.Bir çay içip geliyoprum.Ve herşey düzelmiş.
Tabikide avast en iyisi değil.Ama en kötüsüde değil.Heleki bazı arkadaşların dediği gibi virus hiç değil.
Ama sistemi en az kasan o.
Paylasım için tesekkur ederım yararli bir bilgi her ne kadar bu forumda bir anti vurus adi gectıgınde her kafadan bir ses cıksada,herkez konuya degılde antivurusleri yarıstırmaya kalksada avast antuvurusu kullananlarin sayısıda bir hayli fazla genelde avars serıali en kolay bulunan antidir.Bu paylasım tarıhı degiştirerek daha iyi olmus serial arama derdıde yok
Herkes kendi kullandığı antivirüse iyi der.Bu yüzden bence artık tartışmaya gerek yok..
Awast'a güvenmiyorum.Awastla yapılan tarama sonunda temiz gösterdi.Başka bir tarayıcıyla yaptım tam 41 virüs bulmuştu.