arkadaslar bendede sadece antivir var .yetermi
avast guvenlımı
Avast! aleyhine konuşanlar. Size bir keylog atam bakalım hanginizinki yakalıyo ;)
Beyler Kaspersky İnternet Security nin ayarlarının daha da verimil olmasını sağlıyabilirsiniz.Şu an PC cinde Kaspersky bulunan vatandaşların eğer default olarak kulanıyorlarsa en aşağı3-4 virus vb. olma ihtimali çok yüksek.Eğer sizde bu ayarları öğrenmek istiyorsanız özele gelin msnden iletişim kuralım...(Msn dedim çünkü anlatım hazırlayacak vaktim yok)
Eğer Kaspersky kasıyorsa;
Kaspersky güçlü bir kalkana sahiptir.Bu yüzden normal sistem taramasına pek de iş düşmüyor.Sisteme gelebilecek viruslar güvenlik duvarını geçmeli...
Ama gelme ihtimalide var usb belleklerden falan...
Bu yüzden aşağıdaki ayarları sistemi kastıran arkadaşların yapmasını öneriyorum.Dosya koruması düşük çünkü usb viruslerini buda hemen yakalıyor.Dosya korumasının medium(önerilen) olması hiç birşey ifade etmiyor.Yeterki siz edindiğiniz dosyayı hemen sağ tıklayıp taratın...
Kaspersky İnternet Security nin daha çok virus bulması için programın elle tarama ayarlarını güçlendirebilirsiniz...Bunun için aşağıdaki resimdekileri yapın ve bir kere "Full Scan" yapın.Fazladan virusleri bulduğunu göreceksiniz.Belki hızlanacak yada bir sorununuz ortadan kalkacak.Ve bundan sonrada Kaspersky kurdum olmadı gibi karalama girişimlerinde bulunmayacaksınız...
Saygılarımla.Burak.
yusuf_levent...Örneğin bilgisayarına photoshop cs3 kurmak istiyorsun(internetten indirim crack li)kasperski bunu kuramasın diyor...Onun nedeni indirdiğiniz dosyada zararlı kod(virüs, trojen vs.) bulunmasıdır. Yoksa Kaspersky programın orijinal olup olmadığını kontrol etme yeteneğine sahip değil.
Sistem 4 Gb ram ve oyun oynamıyosan Norton (:
enes39Sistem 4 Gb ram ve oyun oynamıyosan Norton (:Abartmasan...
Avast ın eski sürümleri iyiydi. Fakat bence son sürümleri son virüsleri bulamıyor.Bunun yanında Avast virüslü dosyayı komple silmektedir. Benim tavsiyem NOD32 dir. İyi günler.
ahmet79büyük ihtimalle o bulduklarıda virüs değildir! zuhaha:)fdumanliGerçekten virüs buluyormu :)avast kullanıom ne dersenız deın vazgecıremezsınız :D
UuuRSYRKavast kullanıom ne dersenız deın vazgecıremezsınız :Seni vazgeçirmek isteyen yok zaten. Biz sadece Avast hakkındaki izlenimlerimizi paylaşıyoruz. İster kullan, ister kullanma.Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 31 Temmuz 2008 18:21
dostcaNiyeki avastın neyi varmış ya kötü tarafını söylede bende gülüyüarkadaş avastınla bir tarat sonra kis 2009 u yükle tarat aradaki dağı göremezsen diyecek sözüm yok ( hiç bir virüsü nerdeyse görmüyor....)
UuuRSYRKavast kullanıom ne dersenız deın vazgecıremezsınız :Yanlış anladın, bende avast! çıyım =)
Arkla geyik yaptım o mesajımda.
benım ıcn onemlı deıl vırus prog 1 sene wındows guvenlık duvarı kullandım guvendıgm sıtelerı kullandm bı problem olmadı ama kendımı guvende hısstmk ıcın kullanırm avastı eger vırus oldugunu hıssedersem kuruom karspersky sonra tekrar avast
nod32 inin son sürümünü dene
Valal avst süper proagent bu programlı ile Trojen yaptım anında şıp diye yakaladı.. bence İyi valal yinede Seçim senin...
en iyisi kaspersky
asla kullanmayacağım dediğim antivirüsler:
1.norton(hem kasıyor hemde birşeyler bulamıyor)
2.avast(hem birşey bulamıyor bulsada windows dosyasını virüs sanıp siliyor)
kalamarren iyisi kasperskyevetasla kullanmayacağım dediğim antivirüsler:
1.norton(hem kasıyor hemde birşeyler bulamıyor)
2.avast(hem birşey bulamıyor bulsada windows dosyasını virüs sanıp siliyor)
suskun_kralValal avst süper proagent bu programlı ile Trojen yaptım anında şıp diye yakaladı.. bence İyi valal yinede Seçim senin...en popüler trojan prgoramıyla virüs yaparsan tabi yakalar
polat_alemdarnod32 inin son sürümününod32 kendini güncellemekten başka hiç bi halta yaramıyor.Virüs bulsa bile virüsü silemiyor favorilerim arasında Kaspersky Internet Security ve Avira
Bu konu sandığımdan da fazla uzadı.
Avast! bana göre iyidir.Başkasına göre kötüdür. Uzatmanın luzmü yok=)
Beğenmeyen kaspersky veya nod32 kursun bu kadar basit.
kaplan_xlkaspersky çok kasıyo pc ikaplan_xl arkadaşımla aynı fikirdeyim en iyi yöntem bu denemediğim antivirüs kalmadı avastdan şaşma derim ama deep freeze'ninde hakkını yemeyelim.
nod 32 anti-virüs konusunda fazla ii değil bence
avast ise normal olarak sürekli güncelleştirme yapan bir anti-virüs programıdır.bazı kişiler diyo , avastın kendisinde virüs var. şahsen ben kullanıyordum önceden ama yinede virüs kapıyordu avast.
ben şuan deep freeze kullanıyorum ve sadeece c e yaptım.şimdi virüs olduğunda reset çektin mi bitiyor :
Avast!-NOD32 Karşılaştırması
Avast!
ESET NOD32
Karar Sizin...