arkadaşlar bu avastı kaldıramıyorum program files da ki dosya da silin miyor ne yapabilirim vista işletim sistemine sahibim her türlü şeyi denedim ama olmadı
avast ı sistemden kaldıramıyorum
tekrar kur ve kurulu iken seup unu çalıştır
denedim iki klasör karşılıklı dosya aktardı ama yine de bişey değişmedi
your uninstaller programı ile kaldırmayı dene
Önce Avast'ın bütün hizmetlerini kapatın (Erişimde Korumayı Durdur). Avast bilisayarınızda aktif olduğu sırada kendisinin kaldırılmasına izin vermez. Sonra tamamen silin. Eğer yine silinmiyor ise uninstal.log dosyası zarar görmüştür. Baştan yükleyip kaldırın.
dostum avast ı durdur başka 1 virüs programı yükle o program avastını kaldıracaktır
F8 basıp aç bilgisayarı sonra ordan sil bu avast teror sacıyo
bence baştan bir daha yükle sonra saatin yanından programı kapat ve revo uninstaller ile kaldır en sonda programfiles taki klasörünü düzgün bir şekilde silersin..
Hala program ekle kaldırdan siliyorsanız programları çok geçmeden bilgisayarın yavaşladığını farketmeniz uzun sürmez ama REVO programı sildikten sonra karşınıza çıkan ekrandan kayıt defterinde ki artıkları bile temizliyor.Ayrıca Türkçe ve kullanımı çoçuk oyuncağı yani uzun lafın kısası REVO'yu kesinlikle dene asla pişman olmazsın
revodansa Your Uninstaller 2008'i tercih ederim bana göre ondan daha iyi bir kaldırıcı.
ama revo en iyi ücretsiz kaldırıcı Your Uninstaller 2008 ücretli
alagasiaben zaten revo yu öDikkat edersen ben indirmesi için linkte verdim orada
sag alttan avast simgesine çıkış de sonra ekle kaldırdan kaldır