Avast için VİSTA teması... Bayağı da güzelmiş hani biraz daha sağlam olsa teması için kullanasım geliyor.
Daha fazla tema için ; www.avast.com u ziyaret edebilirsiniz...
Avast için VİSTA teması... Bayağı da güzelmiş hani biraz daha sağlam olsa teması için kullanasım geliyor.
Daha fazla tema için ; www.avast.com u ziyaret edebilirsiniz...
Benim için yeterince sağlam avast kurdum.Sağol.Bu arada ufak bir ş'ler yazı sorunu var.Sanırım zamanla güncelleme ile düzelir.Kullanmayı düşünen arkadaşlara söyliyim.
ben bu adresi yeni şimdi görüyorum ,dün bir başka adresten indirip kurdum ve tavsye ederim,ben memnunum.Vista temalı oluşu da ayrı bir güzel,ayrıca tam sürüm(dikkat!Pro.değil) ve de türkçe.Benimki:[avast!v4.7]arayüzünü çok beğendim,bravo avasta.Aman yanlız dikkat,XP açılışında otomatik devreye girip başlıyor taramaya,bu da uzun zaman alıp canınızı sıkıyor(benim öyle oldu),ayarlardan girip bu duruma müdahale edin,kısa bir tarama komutu ile bu safhayı geçiştirin,ben belgelerim dedim 2-3 sn. ile durumu kurtardım.En son sürümünü bulup onu indirip kurun.Bir şey daha geri planda her an aktif,sizi koruyor.Default dan çıkıp,tarama ayarlarını siz yapacaksınız ona göre.
Üye olup ,formu doldurup gönderdiğinizde adresinize:KEY gönderliyor.