Arkadaşlar ben uzun süredir avast kullanıyordum ama Nod32 yi de çok övüyorlar. Ona geçmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz?
Avast mı Nod32 mi?
- 1
- 2
Avast bes para etmez.Sisteminde Virus olduguna eminim. NOD'u hemen kur derim.
Borga-xAvast bes para etmez.Sisteminde Virus olduguna eminim. NOD'u hemen kur derim.Bi deneyeyim bakalım. Bugün de size teşekkür günüm galiba
Ne avast ne nod kaspersky tek önerim :)
KASpersky bilgisayarının ahım şahım özellikleri olanların denilen bir AV programıdır....ben bile AV kullanmıyorum..sistemin kasmaması için arasıra tarattırıyorum o kadar...
Kasperi bende kullanıyorum ama ücretli bir program. Bilmem anlatabildim mi?
kaspersky nod32'den biraz daha iyi bu dogru, ancak nod32'den cok daha fazla sistem kaynaklarını tüketir. onun yerine nod32 kurarsanız yine cok iyi bi koruma saglar ayrıca calısıp calısmadıgını bile hissetmezsiniz.
elaziglikaspersky nod32'den biraz daha iyi bu dogru, ancak nod32'den cok daha fazla sistem kaynaklarını tüketir. onun yerine nod32 kurarsanız yine cok iyi bi koruma saglar ayrıca calısıp calısmadıgını bile hissetmezsiniz.Elazigli sana katılmıyorum 1 KİS7 ilk geldiği varsayılan ayarları ile 4 MB ila 8 MB ram tüketir eğer tarama yaparsanız bu kullanımın 88 Mb a kadar gelmesi mümkündür.NOD32 de ise 2 tane sistem çalışır biri user adıyla diğeri syste adıyla bundan dolayı tarama yaparken NOD32 çok kasabiliyor ve kasmada KİS i geçebiliyor...
Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 14 Ocak 2008 20:28
XxXDaRKoXxXilk defa senden duydum bunu, herkes kis7nin ole cok ucuk fark olmasada daha cok tükettigini diodu, kaldıki bende merak ettim ve kis7yi indirdim, nod32yi zaten uzun süredir kullandıgım icin biliodum, onu kaldırıp bunu kurdum ve cok büyük fark yaratmasada ondan daha yavas calısması oldugunu gordum. normal moddada taratırkende. belki sistemden sisteme degisiklik gosteren bi durumdan bole olmustur ama genel olarak cogu kisi bu yonde yorum yapmıs zaten...elaziglikaspersky nod32'den biraz daha iyi bu dogru, ancak nod32'den cok daha fazla sistem kaynaklarını tüketir. onun yerine nod32 kurarsanız yine cok iyi bi koruma saglar ayrıca calısıp calısmadıgını bile hissetmezsiniz.Elazigli sana katılmıyorum 1 KİS7 ilk geldiği varsayılan ayarları ile 4 MB ila 8 MB ram tüketir eğer tarama yaparsanız bu kullanımın 88 Mb a kadar gelmesi mümkündür.NOD32 de ise 2 tane sistem çalışır biri user adıyla diğeri syste adıyla bundan dolayı tarama yaparken NOD32 çok kasabiliyor ve kasmada KİS i geçebiliyor...
Arkadaşlar hiç tartışmayın.Bu forumda KIS ve NOD32 hakkında çok yorum yapıldı ve KIS'ın daha cok kaynak tukettığı belırlendı. Tarafımızdan yapılan testler bunu gösteriyor. İsterseniz forum içinde bir tarama yaptırın
Bence En iyisi Avira securty Suite tam sistem koruması yapıyor üstelik 3 aylık serial hediye veriyorlar.
İkisinide Kullanma.. panda antivırüs 2008 çok güzel.
512 Ramın olursa olsun ramını kasmaz...
elazigliXxXDaRKoXxXNod32 dediğin programın arkasındaki progları bilmiyorsun galiba???ilk defa senden duydum bunu, herkes kis7nin ole cok ucuk fark olmasada daha cok tükettigini diodu, kaldıki bende merak ettim ve kis7yi indirdim, nod32yi zaten uzun süredir kullandıgım icin biliodum, onu kaldırıp bunu kurdum ve cok büyük fark yaratmasada ondan daha yavas calısması oldugunu gordum. normal moddada taratırkende. belki sistemden sisteme degisiklik gosteren bi durumdan bole olmustur ama genel olarak cogu kisi bu yonde yorum yapmıs zaten...elaziglikaspersky nod32'den biraz daha iyi bu dogru, ancak nod32'den cok daha fazla sistem kaynaklarını tüketir. onun yerine nod32 kurarsanız yine cok iyi bi koruma saglar ayrıca calısıp calısmadıgını bile hissetmezsiniz.Elazigli sana katılmıyorum 1 KİS7 ilk geldiği varsayılan ayarları ile 4 MB ila 8 MB ram tüketir eğer tarama yaparsanız bu kullanımın 88 Mb a kadar gelmesi mümkündür.NOD32 de ise 2 tane sistem çalışır biri user adıyla diğeri syste adıyla bundan dolayı tarama yaparken NOD32 çok kasabiliyor ve kasmada KİS i geçebiliyor...
KİS7 sadece sistem cpu larını tükeiyor min 7 mb ram yiyor kis6 da 3 mb ye kadar iniyor.
Nod de ise arkadaşımın sisteminde gözlediğim çok kasıyordu.
10 dk kapattık sistem resmen "OH be!!!" dedi.
Taramasını araya bile katmıyorum bir aktif koruması var onu gösteriyor ancak!
yani dediğin program bence ne norton ne de panda kadar olamaz Kaspersky ı da yazmıyorum bile.
Sence neden testlere NOD32 alınmıyor???
chip in yaptığı testte kis 7 birinci oldu ama nod 32 o testte yoktu. bu ufak ayrıntıyı atlamayalım pls ;)
bende avast kullanıyorum avira kullandım herkesin pc de kullandıgı amaca gore 2-3 tane kaydadeger program var bunun neyı tartılıslıyo anlamadım.
nod tabiki avasttan iyidir. bencede kaspersky en iyisi ama biraz ağırdır bilgsayarın için sorun değilse onu tavsiye ederim. ben 1 ay deneme süürmü kullandım çok memnundun şimdi de nod kullanıyorum ama kaspersky derim
dostlar bence en iyisi nod 3.0 çünkü pc üretici testlerine göre 98% nod, 92% kaspersky koruma yapıyor. nod 3.0 ın çok güzel özellikleri var ve şahane bir program tavsiye ederim
İNDİRMEK İÇİN
ESET NOD32 Antivirus 32bit (Eng.) 3.0.621 15.00 MB
---------------------------------------------------
ESET NOD32 Antivirus 64bit (Eng.) 3.0.621 16.00 MB
ESET Smart Security 32bit (Eng.) 3.0.621 18.00 MB
ESS Smart Security 64bit (Eng.) 3.0.621 19.00 MB
En iy antivirüs Panda dır.Ancak bilgisyarınızın özellikleri iyi olması lazım.
daha rahat çalışır bilgisyarı kasmaz.
avastla Nod32 yi karşılaştıracak olursak Nd 32 daha öndedir.
Soru başka Cevabı başka vereceğim
1. kaspersky
2. McAfee diyorum
lisansım olduğu için McAfee kullanıyorum internet sec. tabiki birçok program bütünleşik geldiği için aşağı yukarı 10 ayrı program kurmakdan kurtuluyorum.
işimde ise lisaslı nod 3.0 kullanyorum çok hızlı ve pratik sadece antivirus koruması olduğu için; bende spam vs eklentiler nodun iyi yanını yok ediyor diyer düşüyorum
Bana göre en iyileri NOD32 ve Kaspersky.Yani avast'ı silip NOD32'yi yükleyin.(Bana göre)
bence avg anti-virus çünkü nod 32 çok kasıyor , avast ise avg kadar güvenli değil.
en iyi Avast Profesional,ben 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum
- 1
- 2