bilgisayarımda avast kendi güncellediği sürümü trojan olarak gördü.silmemi veya karantinaya atmamı tavsiye etti.ama her ikisinide gerçekleştiremedi.bu durumda ne yapılmalı? iki günde bir pc açılırken alarm veriyor.önerilen uygulamlar gerçekleşmeden avast uyarısı kalkıyor.
avast sorunu
Antivir Nod32den iyi oldugu garantide hadi kasper icin dil uzatmayim gerci yapilan testlerdee bir kere olsun Kasper antiviri gecsin oda yokta
ayrica bedava olmasi bir sey ifade etmez tek eksigi guvenlik duvari yoksa 2 sinden daha iyi koruma sagliyor.
bu sorunumu yazarken yanlış bir ifade kullanmışım. avast'ın güncellediği kendi sürümü değil dosyası olacaktı.yani doğrusu şöyle; bilgisayarımda avast kendi güncellediği DOSYAYI trojan olarak gördü.silmemi veya karantinaya atmamı tavsiye etti.ama her ikisinide gerçekleştiremedi.bu durumda ne yapılmalı? iki günde bir pc açılırken alarm veriyor.önerilen uygulamalar olumlu gerçekleşmeden avast uyarısı kalkıyorbu arada bu gün yine internete bağlanınca alarm verdi.her zamanki gibi iki kere silme veya karantinaya taşıma işleminden ve olumsuz sonuçlardan sonra uyarılar kalkıyor.
sadece öğrenmek istedim.avast'tan memnunum.gerçi başka programları denemedim isede çünkü çekiniyorum.bu konularda bilgim,yeteneğim yeterli değil.ama izleyerek,okuyarak öğrenmeye çabalıyorum.ilginize teşekkürler.