avast professional varmı rakip
Avast
Bende kaspersky int. sec. daha iyisini görmedim. Onla her zaman güvendeyim. Şimdiye dek virüs kaçırdığını görmedim. Tabiki bunda kendiminde özenli olması pay sahibi olabilir.
hayda bu seferde avast fanatiği çıktı tmm avasta rakip yok en büyük avast başka büyük yok
modlara ve adminlere sesleniyorum şu güvenlik bölümüne lütfen bi el atın açılan konular çığrandan çıktı şuna bi dur diyen artık bu saçmalık sona ersin
bende avast pro ve trend micro int sec pro kullandım. trend microdan sonra int sec programı kurmamaya nerdeyse yemin ettimkasperi win7 ile kullanıyorum. şimdilik iyi gidiyor. xp de avast proyu kullanıyorum. oldukça rahatım. ve sanırım sebebide
avastın virüsten farkı yok zaten... :)
avast! kullanıyorum zararlıların çoğunu engelliyor ama spybot-SD ve Advanced System Protector programlarının da oldukça faydası oluyor avast ın bulamadıklarını buluyolar
virüsten farkı yok diye mi o kadar kişi avast kulanıyor tayar.sen beğenmiyorsun diye avast virus demeye hakkın yok bence yorum sizin tabiki ama antivirus bir programa virus dersen o ona hakeret oolur tabiki ii demezsin beğenmiyorum dersin bu senin yorumun ama ben kalkıpta ona küfür edersem o olmaz tabi
Aman Allah'ım Avastmı? Oda Ne İdi ? Hatırlamıyorum!
Hatırlamamanın Sebebi : Benim Sistem Dosyalarını Virüs Diye Sildi ! Sonra Da Pc Tahtalı Köye Gitti Orda İyi Bir Pc ci Vardı O Format Atıp Yolladı :D
Ücretsiz antivirüslerin en iyisi bence Avg Antivirüs .Avast güzel ama sistem kaynaklarını çok kullanıyor yani çok kasıyor .
ben vistada avast kullanıyorum ilk başta problem yaşadım ancak avast türkiye bürosu sorunu yakinen ilgilenerek cözdü şu anda cok memnunum.Ayrıca istersen programı aldıktan sonra usb bellek tarayıcı programları var onuda yüklüyolar.Gecenlerde usb bellege virüs girdi 2 ayrı virüs programı temizliyemedi bu bellek temizledi bilginize.
şu 2 senedir avitivirüs nedir bilmiyorum internet security e alışınca :D bide yeni nis 09 kasmadan çalışıyo varmı yokmu belli değil. benim için anvirüs öldü her nekadar internet security nin içinde olsa bile. bundan sonra norton 360 alamayı düşünüyorum :D