OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
124 mesaj
karpersky diptede olsa lisansı alınır hacı
benim felsefem bu.Veririm ücretini alır kullanırım (kendim test ederim ve şuan kullanmaktayım memnunum)ben bu testlere inanmıyore parasıyla değilmi
kaspersky,norton,bullguard...............
Me too Inanmayın bu da
trend micro o testlerdeki kadar iyi değildir asla. zamanında esed firması yıllarca 1. likten düşmedi yıllarca %100 virüs temizleme ödülünü aldı ama hep para basarak şimdide trend micro aynı yolda yer yapabilmek için basıyor paraları.
nasıl ki bilimsel makalelerin inceletilmesi uluslararası hakem heyeti olan özel kuruluşlara yaptırılıyorsa,bu tip [sürekli şaibeli sonuçları olan] testlerin de bunun gibi veya benzer kuruluşlara yaptırılmasından yanayım.Yeter artık sıktı bu tip haberler,çünkü bunların hiç inandırıcılığı yok.Bi bakıyorsunuz şimdiye kadar 7-8.cilikten öte başarısı olmamış yazılım 1.olmuş;veya çok başarılı olduğu herkesce malum yazılım listede yok. .vb.Sonuçları görenin ilk yaptığı yorum:''hmm,parayı bastırmış'' oluyor.Ola ki bileğinin hakkıyla listede yer alanın da hakkı yeniyor.,Satışları yönlendirdiği tartışılmaz olan Testlerin sağlam ,inandırıcı olması gerekiyor.av-comparatives zaten özel bağımsız bir kuruluştur bilmiyorsanız öğrenin güvenlik sektörünün kabul gördüğü 2-3 şirketten biridir. antivirüs sonuçları günlük bile değişebilir evet bugün iyi sonuçlar alan programınız yarın çıkacak olan virüslere karşı çaresiz duruma gelebilir. sen sadece tek bir tabloya bakarak program hakkında yorum yapacaksan bence sorun sende.