ben bil AVertv kartı taktım ama internetteki tv ler hala media pleyrde açılıyor yardım ederseniz sevinirim
AVer tv kartı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.nasıl yani TV sembolüne tıklıyon veya kumandandan TV aç tuşuna tıklıyon media player mı geliyor ?
yok girdiğim kanallar mesala show tv hala media pleyrde çalışıyor
tv sembolunde çalışması gerekmi,yormu
gerekir ama skinler var media player gibi.
sen şimdi bilgisayarını açıyon , kumandanı eline alıyon tv aç tuşuna basıyon Tv açılıyor ,kanal değiştirirsen de değişiyor mu ?
yoksa bunlar media playerda mı oluyor?
sorun pek anlaşılmıyor biraz daha izah et.Yoksa program files taki TV sembolüne sağ tıkla birlikte aç ve her zaman Avermedia seç diyeceğim ama pek sorunu anlayamadım
ama arkadaş interneten kanalları seyrederken mp açılıyormuş
İLGİN İÇİN teş. Kara murat kardeş ben sanırım pek anlatamadım
.mesala showtv sayfasından canlı yayına bağlandığımda küçük ve reklamlı canlı yayın sayfası geliyor.yani medya pleyr olarak geliyor.ben onu tam ekran dan seyrdemiyorum onu demek istedim
:) homeros aver tv kartin muhrtemelen analog ve sen bu kartla antenden gelen anolog tv yayınlarını seyredebilirsin tv kartınla internet tv leri seyredemezsin bu ikisi çok farkli şeyler nie kimse bunu yazmamiş hayret:)
alıntı:
Gönderen : thorque:) homeros aver tv kartin muhrtemelen analog ve sen bu kartla antenden gelen anolog tv yayınlarını seyredebilirsin tv kartınla internet tv leri seyredemezsin bu ikisi çok farkli şeyler nie kimse bunu yazmamiş hayret:)
bi anlayabilseydik soruyu