Arkadaşlar "AVerMedia AVERTV GO 007 FM Plus" kartımın programı radyoları güzel çekmiyor kanallar da biraz bozuk gösteriyor ne kadar da ugraştım ama bulamadım televizyon da kanallar çok güzel gösteriyor ama bun da fazla güzel degil buna uygun yüksek kalitede bir program arıyorum sizce bulabilirmiyim bilmiyorum ama siz bir soruyum dedim bilen birileri varsa yazsın şimdiden teşekkürler
AVerMedia AVERTV GO 007 FM Plus
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
115 mesaj
Televizyonda aldığın netliği tv kartında alamaman normal. Çünkü televizyonun tuneri tv kartına göre çok daha güçlüdür. Televizyonun anten girişine metal saç tokası bile taksan kanal çeker. Bulunduğun yerde sinyaller çok güçlü olacak ki, tv kartı temiz görüntü verebilsin. Onun dışında kanalları net izlemek için kablolu yayın olması lazım. Zaten normal tv kartının dönemi artık kapandı. Bugün 80 ytl ye uydu kartı alabilmen mümkün. Tavsiye ederim, farkını göreceksin. Saygılar..
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Hayırlı aksamlar arkadaslar bende elime geçen bir tv kartını yükledim ve driverinide yükledim
Tv kartım AverMedia AverTV GO 007 FM
Bilgisayarım tanıdı driveri ve sorun yok ancak sımdı ben tv yi hangı programla seyredeceğim ????