Arkadaşlar avermedia volar go tv kartı aldım fakat çıkarıp taktığım 5-10 sn çalışıyor fakat daha sonra kapanıyor, programı da tam olarak yükleyemediğini gösteriyor fakat program açılıyor. Acaba bunu nasıl çalıştırırım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Avermedia Volar Go çalıştıramadım
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj
Konuyla ilgisi yok ama pclerimiz aynı olduğu için soruyorum senin pcde Need For Speed Shift çalışıyor mu?Bir de bazı oyunlarda kasma ve seste problemler oluyor mu?Ya da seste sorun?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
244 mesaj
Evet vistada oluyor fakat windows 7 de olmuyor
Kapalı Hesap
2,297 mesaj
Oyunlarda da kasma olmuyor yani 7'de kusura bakma sorununa yardımcı olamadım ama.Aslında bende de her oyunda olmuyor.Sadece bazı yeni oyunlarda seste takılmalar oluyor ama grafiklerde sorun olmuyor.
Kapalı Hesap
2,297 mesaj
Sen şu an 7 mi kullanıyorsun kişisel sayfanda vista gözüküyor.
OP Yıllanmış Üye
244 mesaj
İkisi de yüklü oyunlarda windows 7 kullanıyorum
şimdilik vistada duruyor, tv kartımda bir programla çakışıyor ama hala bulamadım. Acer laptoplarda niye seslerde takılma oluyor onu da anlamış değilim
Kapalı Hesap
2,297 mesaj
İkisi de yüklü oyunlarda windows 7 kullanıyorumİşlemciden kaynaklanıyor heralde bi ara ben zorlamıştım biraz pcyi o zamanlar çok takılıyodu ses ama bazı oyunlarda hep oluyor işlemci zorlanıyo heralde.
şimdilik vistada duruyor, tv kartımda bir programla çakışıyor ama hala bulamadım. Acer laptoplarda niye seslerde takılma oluyor onu da anlamış değ
OP Yıllanmış Üye
244 mesaj
Sorun acerlarda bulunan birçok program.