AVG 2012 hakkında şüpelerim var

Cectea
11-09-2011, 00:11   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
124 mesaj

arkdaşlar 1 hafta önce avg nin kendi sitesinden bilgisayarıma avg 2012 anti virüs yükledim 1 hafta sorunsuz kullandım ama bu gece birşeyler oldu bilgisayra online cs 1.6 oynarken birden ping im 500 600 oldu çıktım oyundan avg ve bilgisayr bir güncelliştirme yaıyor m diye baktım hiçbirşey yapmıyordu tekara giridm oyna ping bu sefer yne 400 500 dü çıktım oyundan ve avg yi açtık bir baktım ki avg 2012 de dışardan gelen saldrılı önle fln filan diye birşey var onu açıktı ama progrma onu otomatik kapatmış şaşırdım açam istedim açılmadı hata verdi sonra avg yi silmeye kara verdim programı başarıları bir şekilde kaldırdım cclenar ile de arkasında bir temizlik yapıp bilgisayrı yeniden başlattım bilgisayar açıldığında avg simgesli masasütünde duruyordu  herhalde kısoylu kaldı diyip tıkladım bir baktım ki program açıldı bütün güvenlikler devre dışı kalmış çok şaşırdım hemen porgrma ekle kaldır a girdim baktım avg gözkmüyor cclaner ın program kaldırmasıyla baktım ordada gfözkmüyor geçenlerde chıpte burda 2012 mobil güvenlik içn tasarlanan avg lerin bir casus yazlım olabiliceği hakkında bir yazı okumuştum şüpelendim internet bağlantımı kestim advandec sstem care 4 ü öalıştırp taam tarama yaptım ( ha bu arada arkadaşlar bu olaylar olurken internete neden giremiyordum google açılıyordu ama bir konu yazıp aradğımda bağlantınız kesik diyordu internete girmemi engelliyordu) advandec system care 4 kullanıcıları bilirler en üstte casus yazlımları tara vs bişeyler vardır taradı ve bir tane hata buldu ne hatası bulduuna baktım ayen şçyle yazıyordu avdantivirüs414654 vs vs bunun g,b, sayırlar bari sistem geri yükleme yapıyım dedim yaptım avg yi yüklemden önceki bir zamana ükeldim ve şu anda herşey çok normal çalışıyor bilgisayrımda acaba bu casus fln gerçek olabilir mi geçen gün burdada okudum öyle bir makale avg ile ilgili ondan süphelendim

faceman
11-09-2011, 00:16   |  #2  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

arkadaşım avg rezil bir antivürüs olduğu gibi yani hiç virüs bulamadığı gibi virüs olma ihtimalide varmış bende duydum ne yap et kalfır onu bence bende yükledim 2012'yi hiç bi şey bulamadı üstüne üstlük başka programlara çamur attı kaldır gitsin

Cectea
11-09-2011, 00:22   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
124 mesaj

zar zor sistem geri yükleme yaparak kaldırdım norton ve kaspersky kurmayı düşünüyorum

Cectea
11-09-2011, 00:23   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
124 mesaj

norton veya kasper ikisiin bir arada değil yanlıs yazmısım :)

strucklieben
11-09-2011, 01:00   |  #5  
Yeni Üye
41 mesaj

aga bende cs 1.6 online oynarken fps 10 fln olmaya basladı pc kasıyor kednın ıdeli gibi cpu 100 oluyor 94 70 lerde dolasıyor ne yapacagımı bilemiyorum