arkadaşlar sistemimde avira antivir in yanına bir virüs programı daha araken avg yi hiç denemediğim için bir de bunu deneyeyim dedim ama denemez olaydım avg yi kurduktan sonra dota adlı online oyunu oynamak istedim (dota yı bilenler şimdiki yazdıklarımı daha iyi anlayacaklardır) ben türk serverı olan waxxi de oynuyorum. kullanıcı adı ve şifremi girip oyuna bağlanıyorum oyun menüsünden girmek istediğim oyuna tıkladığımda ''another application is using a needed game port. Quit otherapplications and try again.'' yazılı bir uyarı alıyorum.
İZLEDİĞİM ÇÖZÜM YOLLARI
1-avg yi uninstall etmek
2-modemde yeni port açmak
3-modemi fabrika ayarlarına geri yüklemek
4-oyunu tekrar yüklemek
5-sistem geri yükleme yapmak
6-AVG yi kurup tekrar uninstaller programı ile kaldırmak
bunların hiçbiri başarılı olmadı sizin bu konuda herhangi bir fikriniz varmı lütfen yardımlarınızı bekliyorum unutmadan internetimde de sayfa açılışlarında önemli derecede bi yavaşlama oluştu ama download hızımda bi düşüş gözlemlenmedi.Arkadaslar lütfen format atılmadan bunun bi çözümünü bulalım şimdiden herkese teşekkürler
AVG antivirüs BELASI!
Ccleaner ile çöp ve kayıt defteri temizliği yapın. Olmuyorsa size format gözüküyor gibi.
Mustafa@PCYour unistaller ile force unistall yapın veya parçacık taraması...EVET bende bunu tavsiye dicektim avg sakız gibidir
hakkaten ikitane antivirüs birbiri ile çakışır diye biliyorum bende... ama sende macera aramışsın... kur kis i bak keyfine... bide millette bi norton antipatisi var ben yeni anakartımla beraber gelen 3 aylık deneme sürümünü kullanıyorum... ne kasma var nede başka bişi çok memnunun..
Sitelere girerken yavaşlama bende de var.
Tarama yaparken sitelere girmeye çalışırsan İspanya'ya git bir maç izle sonra geri dön. Şansın varsa Google açılmış oluyor.
.aLi.Sitelere girerken yavaşlama bende de var.Gerekiz eklentiler ve toolbarları kaldırın.
Tarama yaparken sitelere girmeye çalışırsan İspanya'ya git bir maç izle sonra geri dön. Şansın varsa Google açılmış oluyor.
kardeş eğer iki tane virüs programı kullanıyorsan pc ni kasabilir ben avira yıda avg yide kullandım avg hiç güzel değil şu an esed kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim ccleaner programıyla pc ne bi temizlik yap esed lede tararsan belki düzelir
Mustafa@PCGerekiz eklentiler ve toolbarları kaldırın.Nerden kaldırabilirim ? Denetim masası dicekseniz orada yok
siz de abartmışsınız hani. avg kullanmasak inancam size. avg yi kendi uninstale i ile kaldırabilirsiniz. hiç bir sorun çıkarmaması gerek. belki siz avg dosyarlını sildiniz. yada sizteminize virus bulaşmıştı da avg zararlı yazılımlarla birlikte sistem dosyalarını sildi. kim bilir.