Merhaba arkadaşlar iyi forumlar ben dün AVG Internet Security 2011 aldım 1 yıllık baya sorun yaşadım kurarken ama sonunda kurdum hallettim şimdi ilk taramayı yaptım AVG için tarama ayarlar vs. ayarlar yapılacak mı yapılacaksa neler yapmalıyım ?
AVG Internet Security 2011 Bakarmısınız
Tarama sonucunda herhangi bir virüs bulmamışsa sorun yok.
Ayarları ise sizin yapmanız daha iyi olur.
En azından bir göz atın ayarlara.
Taramada Her hangi bir zararlı çıkmadı ayarlar konusunda ne gibi ayarlar yapabilirim tarama ayarımı virüs koruma ayarı felanmı yapacağım ve ayrıca bende Zemana Antiloggerde mevcut oda 1 yıllık ikisi bir sorun çıkartmaz değil mi?
Hayır,sorun çıkartmaz.AVG ile tam uyumlu.
Zemana Uyumluluk
Ayarlarda ise,
Çoğu önerilen ayarlar olarak geliyor zaten.
Ama AVG kullanmadığımdan tam olarak yardım edemeyeceğim.
Keşke AVG almasaydın kötü bir antivirüs programı önermiyorum ama almışsınız.Ben 1 yıllık Eset Smart Security 4.2 aldım çok memnunum çok iyi bir program.Neyse soruna dönelim AVG İnternet Security aldın kurdun Üyeliğini Aktifleştirdin 1 yıllık kullanma hakkın var değilmi.Tarama ayarlarına girmene gerek yok zaten sen kurduğunda en iyi şekilde yapılmış oluyor ayarları.Ama kurcalamanda azda olsa fayda var örneğin arkadaşım AVG Internet Security 2010 almıştı E-Posta koruması kapalıydı sonradan açtık.Seninde önemsizde olsa kapalı olan özelliklerin olabilir kurcalamanda fayda var tabiki ne yapıtğını bildiğin zaman.