merhaba ben yeni bir bilgisayar kullanıcısıyım.avg free 8.0 yükledim. anlamadığım şu google da aradığım sayfalar ve girdiğim bilgiler avg yahoo search diye açılan otamatik sekmedede görünüyor.ben bunları silemiyorum.bununla ilgili yardımcı olabilirmisiniz.bu girdiğim sitelerde şifrelerim ve bilgilerim var.görünmesini istemiyorum
avg ivirüs programı
arkadaşım sanırım kurulumu yaparken yahoo search de kurulabiliyor.onu işaetli kurduysan olabilr...silip tekrar kurabilirsin ya da ayarlarda vardır belki kaldırma sçenekleri
Yahoo sponsordur.Antivirüs'ü kaldır arada oda gidecektir.Daha sonra kruacağın zaman bazı şıklar sunuyordur sana neyi kurayım kurmayayım diye orada yahoo toolbar seçeneği vardır büyük ihtimalle.Orada klik'leyip kaldır sonra kur antivirüs'ünü.Avg kullanmadım ama tahminen böyle olduğu kanısındayım.
Trlord arkadaşım bence başka yerlere aç derdini.
şöyle bişey var:If you decide that you do not wish to use the toolbar, you can either skip its installation during the AVG installation process, or disable it manually in your Internet browser:
Internet Explorer - use the mouse right-click on the toolbar and check-off the AVGTOOLBAR option in the list.
Mozilla Firefox - Tools menu -> Add-ons. Find the AVG Toolbar here and click on the Disable button.