Bu AVG'yi bir forum başlığında görünce Roma imparatoru Augustus geliyor aklıma her nedense...
AVG mi AVAST mı ?
- 1
- 2
avast avg den daha iyi bence taramada ödül almış bir proğram ve de avg den daha az yorar bilgisayarı
eĞER RAM IN YÜKSEKSE KASPERSKY KULLAN.OLMADI ESET NOD 32 DDERİM
eltahirBu AVG'yi bir forum başlığında görünce Roma imparatoru Augustus geliyor aklıma her nedense...
ben üçünüde kullandım ama avg pek ilgimi çekmedi şu an nod 32 kullanıyorum gayetde memnunum
bence eset nod32 kalitesine guven.yada bitdefender.ama lisanslı kullan.lisanslı ile lisanssız arasında baya fark var.
ben ikisinide boşver deyip avira kur diyorum ama ikisi arasında karar verirsek avast kur derim ben
bence hepsini tek tek dene nasılsa bedava
birtanbence hepsini tek tek dene nasılsa
Avast'ı kullanma bence.. Hiç güzel olduğunu düşünmüyorum. AVG iyidir ama sen bencede avira kullan..
Hem avast hem avg kullandım.Şu anda avira kullanıyorum.Sizede avira kullanmanızı tavsiye ederim.
halflife2gmanÜcretsiz antivirusler pek iyi korum sağlamaz bana göre.paran warsa internet security kullanırsın yapacak bişey yok
arkadaşlara ücretsiz antivirus öneriyoruz
arkadaşım ben avast ın ev sürümünü 1 yıl kullandım cok memnundum bunun üzerine laptop umu deiştirince ücretli olan 4.8 profesyonel aldım kurulumda ufak bi problem yaşadım ancak avast türkiye merkez inanılmaz ilgilendi şu anda acayip memnunum ve bilgisayarımı kesinlikle kasmıyor.
halflife2gman'dan alıntı:
Ücretsiz antivirusler pek iyi korum sağlamaz bana göre.
Sebebini aciklada ögrenelim neden korumuyormus ?
kendi kendinize mantik yurutuyorsunuz gecerliligi olmayan sacma seylerle kimseyi kandirmayin gerci forumlarda 100 dolarlik 500 dolarlik program diye ona göre ilgi görmeye alisik oldugumuz icin bedava kötüdür ne kadar pahaliysa okadar iyidir mantigi var cok kiside.
50 tane virus korumasi satan firma var Avast, Antivir, Avg gibi firmalar isim yapmak icin bedava versiyon sundular Avast baslarda cok iyidi sonra kendini bozdu.
Senin konuna gelince Antivir free parali Antivirin database kullaniyor yani ayni virus updateleri yapiyor eksifi sadece güvenlik duvari onunda caresi var hipr reg korumasi yapan bir güvenlik duvariyla internet securty ulasmis oluyorsun.
ayricada son 3 senedeki her teste Antivir ilk 3 icindedir 1ci olduguda cok olmustur.
Bir mantik yürütürken insanlari kandirmayalim
- 1
- 2